Különleges helyről szemelték ki a Puskás Akadémia fiatal brazil játékosát, Weslen Júniort. Az indonéz sajtó arról ír, hogy a helyi élvonal nemrégiben véget ért szezonjának ötödikje, a Persebaya Surabaya a 22 éves labdarúgóval erősítené meg keretét.

Weslen Júniornak nem sikerült beverekednie magát a felcsútiak felnőtt csapatának kezdőcsapatába, ebben az idényben csak egyszer kezdett, kétszer csereként állt be, gólt nem szerzett az NB I-ben, a Magyar Kupában két találkozón egyszer volt eredményes. Elsősorban a Puskás második csapatában szerepelt, ott 16 alkalommal is kezdett, és hat gólig jutott, emellett volt két piros lapja is.

Az indonézek szerint ő lehet az egyik olyan külföldi labdarúgó, akivel Aji Santoso vezetőedző megerősítené keretét a következő szezon előtt.

Weslen Júniornak ex-fradista csapattársa is lehet Indonéziában

Érdekesség, hogy bár az indonéziai Persebayának mindössze négy légiósa van, közülük pedig csak egy európai, utóbbi ismerős lehet a magyar bajnokságot követőknek, ő ugyanis a korábban a Ferencvárost is megjárt Arsenio Valpoort. A most 29 éves holland futballista a 2013/14-es szezonban játszott a zöld-fehéreknél, később megjárta többek között Izraelt, a dél-koreai másodosztályt és Albániát is, az indonéz csapatban ebben az idényben 11 bajnokin egy gólig jutott.