I. félidő

A Ferencváros a nagy rivális Vidi szombathelyi győzelmének tudatában lépett pályára Felcsúton az NB I 11. fordulójának zárómérkőzésén, a zöld-fehéreknek tehát a pontelőnyük megtartása érdekében győzniük kellett volna a Puskás Akadémia otthonában.

Az első lövés a Puskás Akadémia-játékos, Mioc nevéhez fűződött, aki kevéssel lőtt a léc fölé, a túloldalon Varga Roland lőtt közelről fölé. A két lövést két kapufa követte: előbb Koch próbálkozása csattant a bal oldali kapufán, majd Böde fejese jött ki a felső lécről.

A 20. percben a forduló góljával megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia: a hátvéd Hegedűs János a saját térfeléről, mintegy 60 méterről emelte át Dibusz Dénest (1-0).

Puskás-Fradi 1-0

Hegedűs nem gondolkozott túl sokat. Lerakta a labdát, majd a saját térfeléről lőtt gólt Dibusznak. Vezet a Puskás Akadémia.⚽Élő közvetítés: http://bit.ly/2yqmXnW

Közzétette: M4Sport – 2018. október 20., szombat

A félidő hátralevő részében a hazaiak szerezhettek volna újabb gólt: Urblík lövését Leandro mentette, a kipattanót Balogh lőtte rá, itt Dibusz mutatott be bravúrt.

II. félidő

A szünetben Bőle helyére Finnbogasont küldte a pályára Szerhij Rebrov, és a második félidő elején Böde révén egyenlíthetett is volna a Fradi, de mellé fejelt a támadó. A 64. percben Böde fejese a felső lécen csattant, majd Varga Roland szögletei okoztak veszélyt, de felcsúti részről vagy a védők, vagy a kapus mentett.

A hajrához közeledve Mioc jobb alsó felé tartó lövése, majd Petrjak a bal felsőt kevéssel elkerülő próbálkozása jelentett veszélyt, de az utolsó percekben sem tudta igazán kapuja elé szögezni ellenfelét a Ferencváros.

A hazaiak 1-0-ra nyertek, a zöld-fehérek bő hét hónap, egész pontosan 2018. március 3., a Diósgyőrben elszenvedett 2-1-es vereség után kaptak ki ismét az NB I-ben.

Puskás Akadémia – FTC 1-0

Gólszerző: Hegedűs J. 20.

FRISS: ÍGY ÁLL AZ NB I TABELLÁJA – KATTINTS!