Kleinheisler klubot váltott: Magyar tulajdonban lévő csapatnál lett légiós – hivatalos

A horvát élvonalban szereplő NK Osijek szerződtette Kleinheisler Lászlót, bár lehet még UEFA-ügy is a klubváltásából. 3,5 évre írt alá a válogatott középpályás. Bővebben a bejelentésről itt!

Akár az UEFA elé is kerülhet Kleinheisler átigazolása – részletek

Nem zárható ki, hogy az UEFA elé kerülhet Kleinheisler László csapatváltásának ügye, miután a válogatott középpályás egyoldalúan bontott szerződést. Olvass tovább itt!

Willi Orbán a Premier League-be igazolhat a britek szerint

Sajtóértesülések szerint volt edzője szerződtetné Angliában az RB Leipzig magyar válogatott védőjét és csapatkapitányát, Willi Orbánt. Részletek itt!

Csapata már kirakta a Vidi kiszemeljét – így igazolhat az NB I-be

A hét végéig lezárulhat az átigazolási ügy: ciprusi ajánlat helyett bólint rá a MOL Vidi FC megkeresésére a válogatott szélső. Bővebben itt!

Még él a szerződése, de már új csapatánál edzőtáborozik – itt köthet ki a mellőzött magyar légiós

A csakfoci.hu információi szerint az MFK Karvina korábbi játékosa, Kocsis Gergő Zalaegerszegen kezdte meg a felkészülést, miután január elején távozott a csehektől, és jelenleg próbajátékon szerepel a zalaiaknál, akikkel elutazott a törökországi edzőtáborba is. Kattints a részletekért!


40-szeres szlovák válogatott érkezett az NB I-be, kölcsönadta légiósát a Ferencváros, Kádár szerződést hosszabbított – minden magyar átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban!

Már az NB II-ben is javában pörög a piac – átigazolási körkép