Három pontot, de lehet, hogy annél is sokkal többet érő gólt szerzett szombaton az idei nyolcadik bajnoki találatát jegyző ukrán Oleksander Zubkov a Fehérvár ellen. Az FTC ukrán szélsője így értékelte az 1-0-s győzelmet.

Remek eredményt értünk el és rá is szolgáltunk, az egész meccsen keményen dolgoztunk. Egy csapatkaént küzdöttünk az elsőtől az utolsó percig, megérddmelten tartottuk itthon a három pontot. Nehéz ellenfél volt a Fehérvár, de a meccs nagy részében mi irányítottuk a játékot. Sok feszült pillanat is volt, de ez normális egy rangadón. A gólom előtt csak arra figyeltem, hgogy jól helyezkedjek, és sikerült is betalálnom.

Zubkov-gól a Fehérvár ellen

Juhász szerencsétlen labdaérintése gólpassz volt Zubkovnak, aki szezonbeli 8. találatát szerezte az NB I-ben.A meccset itt nézhetitek: http://bit.ly/2wdoEH8

Közzétette: M4Sport – 2020. február 15., szombat

A fontos sikert érő gólt előkészítő Tokmac Nguen is nyilatkozott a fradi.hu-nak.

Szerintem a szurkolók számára is élvezetes, jó meccset játszottunk, boldog vagyok, hogy megnyertük a rangadót. Megtérült a rengeteg befektetett munka. Bár növeltük az előnyünket a Fehérvár előtt, a bajnokság ezzel még nem ért véget, így nekünk sem szabad hátradőlnünk. Sok van még hátra, mindjárt a következő fordulóban, a Mezőkövesd otthonában egy újabb fontos mérkőzés vár ránk.


Kovácsik Ádám, a Vidi kapusa így látta a Groupama Arénában látottakat:

Fradi-Vidi: A fehérvári védő stoplija miatt ömlött a vér Dibusz fejéből – videó