Dibusz Dénes féltucatnyi alkalommal akadályozta meg a fehérvári játékosokat a gólszerzésben, volt olyan perc, amikor egymás után három bravúrt is bemutatott a Ferencváros válogatott hálóőre, aki a hosszabbításban is kétszer állt sikerrel a Vidi-lövések útjába.

Elévülhetetlen érdemei voltak a 2-1-s Fradi-sikerben.

Mindig mindenre a lehető legjobban kell reagálnom – értékelt Dibusz a lefújást követően. – Szerencsére most is sokszor jól kaptam el az ütemet, persze sajnálom, hogy nem tudtunk kapott gól nélkül zárni, de nagyon örülünk a három pontnak, főleg egy ilyen megterhelő hét után. Nagyon nehéz volt az utolsó negyedóra, de küzdöttünk, és behúztuk a győzelmet. Jól alakulnak számomra mostanában a mérkőzések, fontos nekem hogy a védéseimmel a csapatot segíthetem, én is érzem, hogy jó formában vagyok. Egy kapus karrierje sokban hasonlít például a csatárokéra, hiszen vannak kevésbé jó, és vannak nagyon jó időszakok. Sokszor szerencse kérdése is, hogy azok a védések, amiken meccsek múlhatnak, mennyire jönnek be. Az utóbbi időben ezek sikerültek, remélem, ez így marad a következő hetekre is.

Vidi-Fradi: “Csak az volt bennem, hogy izomból eltaláljam a kaput” – Dibusz még a duplázó Sigérnek is besegített

Az M4 Sport összeállítása Dibusz nagy védéseiről:

Dibusz védései a Fehérvár–Fradi rangadón

Sigér Dávid duplája mellett a parádés napot kifogó Dibusz Dénes bravúrjai is kellettek a Fradi fehérvári győzelméhez. Összegyűjtöttük a legnagyobbakat.

Közzétette: M4Sport – 2019. október 27., vasárnap

Nikolic: “A miénk volt ma a jobbik csapat”; Rebrov: “Megérdemeltük” – így látták az edzők a Vidi-Fradit