Marko Nikolic (Fehérvár):Jó színvonalú és hangulatú mérkőzés volt, ami az eredményt leszámítva nekem is nagyon tetszett.

Abban biztos vagyok, hogy nem érdemeltünk vereséget, a miénk volt ma a jobbik csapat a helyzetek számát tekintve mindenképpen. Sokkal több lehetőséget alakítottunk ki ellenfelünknél, a döntetlenre legalább rászolgáltunk volna, de a futball nem mindig igazságos, a tapasztalat nyerte meg a rangadót.

De gratulálok mindkét csapatnak, a Ferencvárosnak a győzelemhez, a mi játékosaink emelt fővel jöhettek le a pályáról. Mostantól koncentrálunk a következő mérkőzésekre. Elégedett vagyok a cserejátékosainkkal, de nem döntenék másként most sem, nekik most a padon kellett kezdeniük, a padról beszállva pedig megtették a dolgukat, azt, amit kértünk tőlük. Elégedett vagyok a megsérült Juhász Roland helyére hirtelen beugró Rus Adriánnal is. A csapat magja, öt kezdőjátékos (Juhász, Vinícius, Huszti, Fiola, Pátkai) is hiányzott ma, nem tudom, más csapat hogyan tudná ezt kezelni, szerintem mi tudjuk. Viszont elég olcsó gólokat kaptunk ma, ami a fiatalabb csapatunknak is betudható talán. 

Szergej Rebrov (FTC):Ma sem volt könnyű dolgunk, de a játékosaink ismét bebizonyították, hogy igazi karakterek. Szerintem megérdemeltük a mai győzelmet, de tény, hogy a második félidőben nagyon meg kellett küzdenünk a pontokért, ami a mögöttünk álló nehéz sorozatot, időszakot látva nem meglepő. Nagyon fontos meccsen szereztünk rendkívül értékes pontokat, amiért köszönetet kell mondanunk a szurkolóinknak is.

Nem szeretek kiemelni egy-egy játékost, szerintem mindenki nagyon nagyot küzdött, nem csak Dibuszé, hanem az egész csapaté az érdem. Ma Dénes kompenzálta a védelmi megingásainkat, ahogy az Újpest ellen épp a védelmünk kompenzált, amikor nem mentek úgy a támadások.

Én minden meccsen győzelemre törekszem, 9 pontot terveztem erre a három mérkőzésre is. 

OTP Bank Liga, 10. forduló:

MOL Fehérvár FC – Ferencváros 1-2 (Milanov 86., ill. Sigér 25., 64.)

Beszámoló és videók itt! 

A meccs minden fontos mozzanata percről percre itt!

Fehérvár: Kovácsik – Nego, Rus, Musliu, Hangya – Elek (Funsho, 70.), Nikolov – Petrjak, Pantic, Kovács I. (Milanov, 70.) – Futács (Hodzic, 46.)

FTC: Dibusz – Botka, Blazic, Dvali, Civic (Heister, 71.) – Sigér, Haratin, Ihnatenko – Varga R. (Lovrencsics, 84.), Isael, Tokmac (Zubkov, 57.)

Az NB I állása: