2007. november 23-án, azaz egy nap híján 5000 nap után játszott újra az NB I-ben Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya, szombat este. A 108-szoros magyar válogatott középpályás ezt góllal ünnepelte meg, csapata pedig egygólos hátrányból fordítva 4-1-re nyert a Honvéd vendégeként.

A lefújást követően Dzsudzsák Balázs értékelte a látottakat az M4 Sport kamerái előtt, kitérve a csapata hozzáállásáról és az élvonalbeli visszatéréséről is nyilatkozott.

Az első félidőben egy abszolút megilletődött Debrecen benyomását keltettük, helye közzel próbálkoztunk, csak egy-egy pontrúgásból voltunk veszélyesek, de nem tudtunk elől veszélyt teremteni. Aztán a félidőben a csapat váltott egy kicsit, mind játékosban, mind iramban, és hozzáállásban. A második félidőben az volt, amit egész végigterveztünk, nagyon büszke vagyok a csapatra. Köszönjük szépen a szurkolóknak, hogy ennyien elkísértek. Ennél szebb NB I-es visszatérésről nem is álmodhattam volna – kezdte a meccs utáni értékelését Dzsudzsák, aki azt is elmondta, egy olyan Lokira számíthatnak a nézők, amely sosem adja fel.

Az elején is próbáltuk hangsúlyozni, de nem akartuk túlzásba vinni, és azt mondani, hogy azonnal ide a bajnoki aranyérmet. Szépen csendben, alázatosan tesszük a dolgunkat, nagyon sokat kell még dolgoznunk, például mentalitásban is. Nincs veszítenivalónk, legyen az a Kispest stadionban, otthon az Újpest ellen, vagy a Fradi ellen idegeben. Mindig győzelemre szeretnénk játszani. Csakúgy éri meg, ha valamit csinálunk, azt teljes erőbedobással csináljuk.

Kérdésre válaszolva azt is elárulta, mennyire mások a körülmények a 4999 nappal ezelőtt lejátszott REAC elleni bajnokihoz képest.

Egy teljesen más csapat játszott akkor. Ha nagyon nagyot akarnék mondani, akkor az egy bajnokcsapat volt, jelen pillanatban ez is egy NB II-es bajnokcsapat volt. Nagyon örülök, hogy azokat a dolgokat amiket megbeszéltünk, azt megvalósítottuk és nem vallottunk szégyent a Kispest stadionban, idegenben. Nem hiszem, hogy sokan várták tőlünk azt, hogy négyet rúgunk, főleg 1-0-s félidőnél.

Horváth kiakadt a VAR-ra: “Ki dönti el, hogy mit néznek vissza?”, Stöger: “Arrogánsan játszottunk” – edzői értékelések