A Honvéd hiányposztra igazolt válogatott játékost – újra együtt játszhat régi csapattársával

A Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy Marko Petkovic személyében tapasztalt játékossal erősítette meg keretét. A részletekért kattints ide!

A Dinamo Kijevnél nevelkedett a Honvéd másik friss igazolása

Nem ez volt azonban a nap egyetlen kispesti igazolása: legutóbb az ukrán első osztályú Minajban játszott a 23 éves középpályás, aki másfél évre írt alá az NB I-es csapatnál. Bővebben itt!

Topbajnokságba igazolna a Fradi egyik leggólerősebb játékosa

Ryan Mmaee elismerte, a későbbiekben az lesz a célja, hogy egy európai topbajnokságba szerződjön, most azonban csak a Fradira és a válogatottra koncentrál. Itt vannak a részletek!

Az NB I-es klub játékoscserével igazolhat román válogatott védőt

Román sajtóhírek szerint a Mezőkövesd szerződtetné Steliano Filipet, a Dinamo Bukarest román válogatott balhátvédjét. Állítólag az ügylet része lehet a borsodiak elvágyódó csatára. A részletekért kattints ide!

A Fradi válogatottjáért a PL-ből és a Bundesligából is akadt érdeklődő, a Vidi támadóját két NB I-es csapat is vinné

Lasha Dvali (Ferencváros), Budu Zivzivadze (MOL Fehérvár FC), Giorgi Beridze (Újpest) és Luka Lakvekheliani (Mezőkövesd) lehetséges jövőjéről és kérőiről is nyilatkozott egy grúz játékosügynök. Olvasd el, mit mondott! 

Hajnal: Új Fradi-igazolások? “Minden előfordulhat”

Hajnal Tamás sportigazgató az FTC téli erősítései kapcsán is nyilatkozott. Bővebben itt!

A NAP TOVÁBBI HÍREI

A Honvéd rehabilitált is egy játékost, nagy visszatérőt jelentettek be Nyíregyházán – minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!