A 24. forduló válogatottja

Bese (Budafok) – Pauljevic (Újpest), Pillár (Mezőkövesd), Civic (Ferencváros) – Besirovic (Mezőkövesd), Van Nieff (Puskás Akadémia), Cseri (Mezőkövesd), Schön (MTK) – Gazdag (Honvéd), Boli (Ferencváros), Haraszti (Paks)

Bese Balázs (Budafok)
A második NB I-es meccsén fantasztikusan védett.  Az első félidőben kiütötte Mitrovic 11-esét, majd ezt követően legalább öt nagy bravúrt mutatott be, a hajrában Mitrovic két rendkívül veszélyes lövését is hatástalanította.

Branko Pauljevic (Újpest)
Ahogy az Újpest, úgy az ő játéka is folyamatosan javul. Rengeteget dolgozott, sokat futott, hatékonyan segítette a támadásokat.

Pillár Róbert (Mezőkövesd)
A védelem pillére volt, magabiztosan, határozottan futballozott. Az első félidőben volt egy fontos szerelése Koszta helyzeténél, ha pedig arra volt szükség, jól segítette ki a társait.

Eldar Civic (Ferencváros)
Sok csere teljesített jól a hétközi fordulóban, köztük a a Diósgyőrt legyőző FTC-ben Eldar Civic. Több akciónál jelentett veszélyt az ellenfél kapujára, és győztes érdemei voltak a zöld-fehérek győztes góljában is.

Dino Besirovic (Mezőkövesd)
Bejöttek a cselei, két sárga lapot is kiharcolt az ellenfélnek, az egyik után jött a kiállítás. A szögletei rendre veszélyesek voltak, a meccs elején kapufa lett az egyikből.

Yoell van Nieff (Puskás Akadémia)
Remekül játszott a holland középpályás. Több pontos mélységi indítása is volt, a gólt megelőzően remekül szöktette Slagveert, akinek a beadása után Knezevic nem hibázott.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)
Rég volt ilyen aktív, ugyan a gólját bevédte a kapus, de ettől függetlenül is remekül játszott, jól hozta helyzetbe a társait és nem nagyon tudták szabályos eszközökkel megállítani.

Schön Szabolcs (MTK)
Ő adta a gólpasszt Varga Rolandnak az MTK első góljánál, majd a 18. percben szépen emelt Tujvel felett a kapuba, amivel már 2-0-ra vezetett csapata.

Franck Boli (Ferencváros)
Ezúttal ő volt a Fradi legveszélyesebb támadója. Az első félidőben adott egy remek passzt Tokmacnak, de kimaradt a helyzet. A 77. percben hat méterről fejelt a kapuba, eldöntve ezzel a meccset. A végén volt még egy jó lövése, amit kiütött a kapus.

Gazdag Dániel (Honvéd)
Továbbra is bombaformában futballozik, ő volt a kispestiek legjobbja az MTK ellen. Végig kapura veszélyesen futballozott, ő szépített, a győztes gólt megelőzően pedig ő ívelte középre a szögletet.

Haraszti Zsolt (Paks)
A remek rúgótechnikával rendelkező játékos előbb egy kontra végén volt eredményes, majd hét perccel később gyönyörűen tekert egy 17 méteres szabadrúgást a bal sarokba megmentve ezzel egy pontot a paksiaknak a Fehérvár ellen.

A forduló cseréje: Balogh Norbert (Honvéd)
Két perc alatt megnyerte a meccset a kispestieknek: előbb fejjel volt eredményes, majd egy szögletet követően közelről bombázott a kapuba.

A forduló edzője: Horváth Ferenc (Honvéd)
Zsinórban másodszor ő a forduló edzője. Ezúttal 0-2-ről nyert a csapata. Végig hittek a fordításban, Balogh Norbert pályára küldése pedig nyerő húzásnak bizonyult.