NB I, az 5. forduló válogatottja

Dombó (Kisvárda) – Hej (Kisvárda), Blazic (Ferencváros), Hadzsiev (Puskás Akadémia), Gergényi (ZTE FC) – Haratin (Ferencváros), Onovo (Újpest), Szakály D. (Paks), – Hahn (Paks), Könyves (ZTE), Sassá (Kisvárda).

Dombó Dávid (Kisvárda)

A mérkőzés elején hatalmasat védett Stopira közeli fejesénél, majd ezt követően is magabiztos teljesítményt nyújtott.

Hej Viktor (Kisvárda)

A stabil kisvárdai védekezés egyik fontos láncszeme volt, előbb a jobbhátvéd pozíciójában, majd a mérkőzés folyamán kényszerből középen is megállta a helyét.

Miha Blazic (Ferencváros)

Biztos pont volt ismét a védelem tengelyében, a Fradi-pontrúgásoknál pedig két alkalommal is veszélyeztetett: előbb a csúsztatását követően pattant Oláhról a kapufára, majd onnan a gólszerző Csontoshoz a labda, majd a harmadik gól előtt a fejelése után kezezett Zeke, amiért büntető járt.

Kamen Hadzsiev (Puskás Akadémia)

A Mezőkövesd elleni találkozó legjobbja volt, jól irányította a védelmet, többször is fontos pillanatban blokkolt és szerelt.

Gergényi Bence (ZTE FC)

Gólpasszt adott Könyvesnek, és rendre jól segítette a támadásokat a bal oldalon, több veszélyes lövése és beadása is volt.

Ihor Haratin (Ferencváros)

Ezúttal is rengeteget dolgozott a középpályán, a budafokiak több támadását is megakasztotta, a tizenegyest pedig ismét magabiztosan értékesítette.

Vincent Onovo (Újpest)

Harcias volt, sokat melózott, ahogyan azt megszokhatták tőle az Újpest-szurkolók, és a győztes találatból is kivette a részét.

Szakály Dénes (Paksi FC)

Góllal vette ki a részét csapata győzelméből, e mellett pedig több támadás is rajta futott keresztül, veszélyesek voltak a beadásai is.

Hahn János (Paksi FC)

Az első félidőben értékesítette a saját maga által kiharcolt tizenegyest, majd a fordulás után további két gólt szerzett az MTK ellen.

Könyves Norbert (ZTE FC)

A 8. percben vezetést szerzett Gergényi beadását követően, a második játékrészben pedig kiharcolt egy tizenegyest, amit újabb gólra váltott.

Sassá (Kisvárda)

Rengeteg gondot okozott a Vidi védőinek, többször is helyzetbe került, és mindkét találatból kivette a részét – gólpasszt adott, majd győztes gólt lőtt.

A forduló cseréje: Csontos Dominik (Ferencváros)

A 37. percben váratlanul kellett beszállnia a kispadról, miután Lasha Dvali megsérült. A 18 éves játékos nem volt megilletődve, hamar felvette a ritmust és egy pontrúgás utáni kipattanót követően gólt is szerzett.

A forduló edzője: Supka Attila (Kisvárda)

Bravúrgyőzelmet aratott csapatával a MOL Fehérvár FC ellen, köszönhetően annak is, hogy bátran mentek előre és veszélyes támadásokat vezettek.