I. félidő:

Már a 4. percben megzörgette a hálót a Honvéd, de hiába. Gazdag stukkolt a kapuba Szendrei jobbról érkező lekészítése után, de a fiatal játékos már az alapvonalon túlról passzolt középre. Jó bírói döntés volt.

Ez volt nagyjából az első félóra legérdekesebb jelenete (talán egy Balogh ollózási kísérletet leszámítva), hogy aztán a 30. percben megszerezze a vezetést az azért veszélyesebbnek tűnő kispesti csapat. Zsótér balról érkező labdája találta meg Balogh Norbertet középen, a csatár pedig a védőktől nem zavartatva a kapuba belsőzött (1-0).

A Honvéd vezető gólja az Újpest ellen

Egy Zsótér-beadás, kényelmes Újpest-védelem és Balogh Norbert szemfülessége kellett a Budapest Honvéd FC vezető góljához a lila-fehérek ellen.Élőben a fővárosi rangadó: bit.ly/36ax5TJ.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 27., vasárnap

Az Újpest összességében hátrányban és nagy helyzet nélkül zárta az első játékrészt.

II. félidő:

Jöttek viszont a lila-fehér lehetőségek a szünet után. Az 53. percben például Koutroumpis 7 méteres fejesét a csapattárs, Perosevic blokkolta a kispesti kapunál. A 62. percben, Antonov kiugratásával a leshatáron (vagy azon túl) ugrott ki Simon, majd nagy helyzetben a bal kapufa mellé gurított.

A 77. percben aztán jött a megérdemeltnek mondható újpesti egyenlítés: Antonov góllal debütált – a szerb szélső Pauljevic viszatett labdáját vágta a kapuba egy nagy kavarodás végén (1-1).

Az Újpest egyenlítése a Honvéd ellen

Góllal debütált az Újpest FC-ben a pénteken igazolt Nemanja Antonov, aki 77. percben egyenlített a Honvéd ellen.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 27., vasárnap

Sőt, nem sokkal később a fordítás is összejött a liláknak, a 80. percben Junior Tallo remek kiugratása után Simon 9-10 méterről, a kiugró Tujvel mellett passzolt a kapuba (1-2).

Az Újpest vezető gólja a Honvéd ellen

Két perc alatt fordított a Honvéd ellen az Újpest FC, amely Antonov egyenlítő gólja után Simon Krisztián révén is betalált a Hidegkuti Stadionban, és beállította az 1–2-es végeredményt.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 27., vasárnap

A két gól felébresztette a második félidőben nagyon tompa Honvédot és a hajrában voltak is helyzetei a piros-feketéknek, de sem Gazdag és Mezghrani lövése, sem Traoré fejese nem talált végül kaput.

Maradt az 1-2, az Újpest hátrányból fordított és az utolsó helyen tartotta a Budapest Honvédot az NB I-ben.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Bp. Honvéd – Újpest 1-2 (Balogh N. 30., ill. Antonov 77., Simon K. 80.)

Az összeállítások és a meccs minden fontos mozzanata itt!