Mint ismert, az olaszok rendkívül meggyőző teljesítményt nyújtottak eddig az Európa-bajnokságon, miután a csoportkörben három magabiztos győzelemmel zártak: előbb a törököket, majd a svájciakat győzték le 3-0-ra, zárásként pedig Walest 1-0-ra. Roberto Mancini együttese továbbá 2018 szeptembere óta veretlen, azóta 30 mérkőzéséből 25-ször nyert, legutóbbi 11 meccsén úgy, hogy gólt sem kapott, ezért egyértelműen Olaszország tekinthető az osztrákok elleni szombati nyolcaddöntő esélyesének.

Ausztria az Eb-csoportban legyőzte az északmacedónokat (3-1), majd zárásként az ukránokat (1-0), a kettő között viszont alulmaradt a hollandokkal szemben (0-2), ami idén már a harmadik veresége volt.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadás is egyértelműen mutatja, hogy az olaszok a találkozó esélyesei, Mancini csapatára 1.50-es odds érhető el – úgy gondoljuk, erre is érdemes tippelni –, míg a döntetlen 4.2-es, az osztrák győzelem pedig 7,25-ös szorzóval fizet.

Minden bizonnyal már a találkozó elejétől a kezükbe veszik az irányítást az olaszok és az várható, hogy nagy mezőnyfölényben fognak játszani, ezért az a tippünk, hogy Ausztria fog többet szabálytalankodni, ezáltal pedig több büntetőlapot is szerezni, erre az opcióra 1.70-es oddsot kínál a TippmixPro.

Az olasz együttes ugyan a nyitómeccsen csak a szünetet követően darálta be a törököket, de Svájc és Wales ellen már az első játékrészben betalált, ezért azt várjuk, hogy ezúttal is minél korábban dűlőre akarják vinni a meccset és már az első félidőben bevehetik az osztrákok kapuját, a TippmixPro oldalán 1.67-es odds érhető el arra az opcióra, hogy Olaszország gólszáma az első félidőben több lesz, mint 0.5.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)