Országot és klubot is válthat a magyar válogatott védő – nagymúltú csapat hívja

Az egykori székesfehérvári védő, a magyar-brazil Vinícius Paulo karrierje a nyáron vett éles kanyart és sajtóhírek szerint új klubnál, de továbbra is Dél-Amerikában folytatódhat. Bővebben itt!

Óriási fordulat Szalai Ádám ügyében: “Megnyomtuk a törlés gombot”

A hónapokig sérült, illetve jegelt magyar válogatott csatár, Szalai Ádám a vezető- és edzőcserének is köszönhetően új esélyt kaphat Mainzban. A részletekről ide kattintva olvashatsz!

Megerősítve: Bekezdtek Pintérék, korábbi Benfica-játékos és gólerős középpályás is érkezett

Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: a mezőkövesdiek bejelentették a grúz és a szlovák középpályás szerződtetését. Részletek itt!

Hivatalos: Varga Roland az MTK-t választotta – a Fradi duplán igazolt az ősi riválistól

A Ferencváros átigazolási díjat fizet is a Varga Rolandot megszerző MTK-nak, a kék-fehérektől Gera Dániel és Katona Máté öltözik zöld-fehérbe. A részletekhez és a nyilatkozatokért kattints ide!

Megerősítve: Közel 2 méteres válogatott játékost igazolt a Diósgyőr

Megerősítést nyert a csakfoci.hu elsőként közölt információja: Goran Milovic személyében korábbi horvát válogatott, 195 centiméter magas belső védőt igazolt a Diósgyőr.

Már újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről, pletykáról, tényről beszámolunk. A folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkat, itt találod meg! Nézz vissza naponta többször is!

Tilos passzolni az év magyar bírójával: “Szétnéztem, nehogy pár dühös ember körbeálljon” – Berke az egyik legnagyobb hibájáról és a legviccesebb beszólásról