Svájcból igazolt csatárt a Loki – hivatalos

Megszerezte a DVSC a Grasshoppers támadóját: az albán származású, 24 éves Albion Avdijaj egy évre, kölcsönben érkezik. Bővebben itt!

Óriási fordulat a patinás magyar csapatnál: Új edzővel kell túlélnie a klubnak

Új szakmai stábbal és játékoskerettel készül az NB III-ban “ragadt” PMFC: Márton Gábor vezetőedzőt és segítőit csütörtökön elküldte a klubvezetés. A feljutásról le is mondtak Pécsen. Kattints a részletekért!

Ex-újpesti védőt igazolt a Vasas – hivatalos

A Vasas hároméves szerződést kötött Szokol Zsolttal, aki az előző idényt Nyíregyházán töltötte. A hátvéd már röviden be is mutatkozott a szurkolóknak.

Hivatalos: Román védővel erősített az Újpest – az esti EL-meccsen még nem játszhat

Răzvan Horj személyében fiatal középső védővel erősítette meg keretét az Újpest, a labdarúgó a Neftci elleni EL-visszavágón azonban még nem léphet pályára.

ESPN: Usain Boltot egy magyar klub is leigazolná – sajtóhír

A tekintélyes ESPN szerint állítólag felmerült a lehetősége annak is, hogy a még mindig első profi futballcsapatát kereső nyolcszoros olimpiai bajnok atléta, Usain Bolt Magyarországra szerződjön. A témával kapcsolatban bővebben itt olvashatsz!

NB I: Helyi kötődésű csatárt szerződtetett a Paks

A tolnaiak leigazolták a 26 éves, legutóbb Sopronban futballozó Horváth Pétert, akire csatárként számíthat Csertői Aurél vezetőedző. Minden további itt!

Három játékosát is kölcsönadta az NB II-be a Puskás Akadémia, kétméteres csatárt igazolt a Zalaegerszeg – további mai átigazolási hírek folyamatosan frissülő rovatunkban!

Új igazolás a Lokinál és a Vasasnál, visszatért a magyar fociba a több mint 2 méteres csatár – hazai átigazolási hírek