• Komoly változást jelentettek be Újpesten és a Ferencvárosnál is
  • Pintér Attila helyére magyar edző ülhet le Felcsúton
  • 5 millió euróért sem adták el (egyelőre) a magyar válogatott támadót
  • A végéhez közeledik a Paintsil-ügy – Doll is megszólalt
  • A nap átigazolási hírei egy helyen!

Fradi: Kirúgták az utánpótlás német igazgatóját – ez áll a háttérben

Theo Schneider távozik a Ferencváros utánpótlásának az éléről. A zöld-fehérek három korosztályos csapata is nagy bajba kerülhet. A részletek és a háttér itt!

Hivatalos: Távozik posztjáról az Újpest klubmenedzsere

A novemberben kinevezett klubmenedzser, Böőr Zoltán távozik a klubtól. Családi okokkal magyarázta döntését. A teljes cikk itt!

Magyar edző lehet Pintér utódja – meglepő név is képben a Puskás Akadémiánál

A csakfoci.hu információi szerint eldőlni látszik, hogy magyar szakember veszi át a kupadöntős és NB I-es 6. helyezett irányítását. Bódog Tamás és Mészöly Géza mellett egy meglepő név is erősen a kalapban van. Olvasd el itt, ki lehet az utód!

1,5 milliárdot ajánlottak a magyar csatárért, de nem engedték el – ő lehetne a rekorder

Sallai Rolandért 5 millió eurót kínált az egyik francia klub, de az APOEL nem adta el a magyar csatárt. Premier League-csapat is érdeklődik iránta. A meghiúsulni látszó, rekordgyanús üzletről itt olvashatsz részleteket!

Fradi: A végéhez közelít a Paintsil-ügy – a válogatottnál egyezhet meg külföldi kérőjével

Eldőlni látszik, melyik klub veszi meg a Ferencvárostól távozó ghánai támadó középpályást. Thomas Doll is beszélt a ghánai támadó várható klubváltásáról – kattints!

Rossi cáfol: Nem térek vissza az NB I-be

Az elmúlt napokban Dunaszerdahelyen és nálunk is több pletyka felröppent arról, hogy Marco Rossi esetleg Magyarországon folytatná pályafutását. A DAC edzője reagált!

További mai átigazolási hírek

A Fradi 6-ost és belső védőt is igazolna, távozott a Diósgyőr és a Honvéd légiósa, a Nyíregyháza gólerős támadót igazolhat, de távozókat is bejelentett, visszavonult az Újpest korábbi kapitánya. Ezekről a hírekről folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban bővebben is olvashatsz!

A Fradi 6-ost és védőt is keres, komoly változás Újpesten – hazai átigazolási hírek