Fotó: Kicker

Légiósok: Hosszabbít vagy távozik? - az egyik legjobb magyar játékos sorsa a téma a külföldi sajtóban

A Kicker szerint a nyári átigazolási szezonban eldől, hogy a Freiburg magyar játékosa, Sallai Roland hosszabbít vagy távozik.
Nyikes Zoltán 2024. április 25., csütörtök 17:24
Fotó: Kicker
A Kicker szerint a nyári átigazolási szezonban eldől, hogy a Freiburg magyar játékosa, Sallai Roland hosszabbít vagy távozik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 25., csütörtök 17:24

A 47-szeres magyar válogatott támadó, Sallai Roland jövője a téma az egyik legnépszerűbb német sportlap, a Kicker online felületén.

A portál azt írja, mivel a magyar csatár szerződése 2025 nyaráig érvényes, így a nyári átigazolási szezon sorsdöntő lehet, ugyanis most két út áll előtte: hosszabbít vagy távozik. A cikk megemlíti, hogy a 26 éves játékos 2018 óta erősíti a Freiburgot, az elmúlt átigazolási időszakokban pedig többször is felmerült, hogy távozhat - télen például spanyol és angol csapatokkal is szóba hozták -, és nem lenne meglepő, ha ez idén nyáron megvalósulna.

Legfőképpen azért sem, mert nemrégiben vált hivatalossá, hogy a Freiburg a következő idényre szerződtette a Heidenheimtől Eren Dinkcit, akire ugyanabban a pozícióban számolnak, mint a magyar játékossal.

Sallai eddig remekelt a 2023/24-es idényben, 33 fellépésén 8 gól és 4 assziszt a mérlege.

Olvastad már?
A Fradi mellőzött magyar védője Stankovicról: "Nem annyira kommunikatív a játékosokkal" - így alakulhat a jövője nyáron
Bár Pászkára nemigen számít Dejan Stankovic, ő megküzdene a helyéért. Ezzel együtt egy kölcsönadásra is lehet esély nyáron. A Sepsi már többször érdeklődött iránta.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz