Mint arról beszámoltunk, Pintér Attila hétfőn közös megegyezéssel távozott Felcsútról. Azóta folyik a találgatás arról, ki veheti át a helyét a Puskás Akadémia kispadján. A Nemzeti Sport Bernd Storck kinevezését vizionálta, a korábbi kapitány nevét egyébként már a tavaszi idény közepén is bedobták a sajtóban, szezon közbeni váltásról is írtak vele kapcsolatban, de az végül nem következett be.

A felcsútiakkal hírbe hozott Marco Rossi kedden cáfolta, hogy ő lenne a PAFC új edzője.

Honlapunk információi szerint egyébként eldőlt, hogy jó eséllyel magyar szakember veszi át az előző szezon hatodik helyezettjének irányítását.

Lássuk a felmerülő lehetőségeket: Bódog Tamásnak, a Diósgyőr áprilisban menesztett edzőjének a neve már az elmúlt hetekben is felbukkant leendő felcsúti vezetőedzőként, bár ő ezt cáfolta. Esélye lehet a kinevezésre Mészöly Gézának is, az ő szerepvállalását elsősorban Komjáti András akadémia-igazgató segítheti elő.

De értesüléseink szerint a legmeglepőbb név a kalapban egy korábbi felcsúti vezetőedző: forrásaink szerint Benczés Miklós visszatérésére komoly esély van.

Ő korábban már vezette a Puskás Akadémiát, vele jutottak fel először az NB I-be, sőt, bent is maradtak az irányítása alatt, de 2015 nyarán elváltak az útjaik. Később a DVTK sportigazgatója lett, majd nem sokkal Bódog Tamás érkezése után a klub akadémiai igazgatója lett. Előbbi menesztése után tavasszal felkérték, hogy vegye át a DVTK felkészítését átmenetileg, de nem vállalta. A napokban kiderülhet, hogy a felcsúti lehetőség realizálódik-e.