Az Újpestnél eltöltött három év után saját elhatározásából távozik posztjáról a lila-fehérek klubmenedzsere. Böőr Zoltán a vele készített interjúban elárulta, mihez kezd a jövőben.

Terveim szerint két hónapot szeretnék teljes relaxációval tölteni a családom körében. Az elmúlt három évben akarva vagy akaratlanul sajnos mindenki a háttérbe szorult, amit sokáig toleráltak, de egy idő után az Ő érdekeiket is néznem kell, és most szeretnék minél több időt velük tölteni – kezdte Böőr Zoltán az ujpestfc.hu-nak. – Fontos, hogy ezt nem panaszkodásként mondom, hiszen nagyon komoly támogatást kaptam a részükről.

Tudták és látták, hogy mennyire elhivatott vagyok a klub iránt, ezen nem is akartak változtatni. Komoly kötődés alakult ki bennem már akkor, amikor játékosként egy szezont a Megyeri úton töltöttem, és bíztam abban, hogy egyszer valamilyen formában majd visszatérhetek. Örülök, hogy ez az álmom valóra vált. Az elmúlt három évben ez adta a szelet a vitorlámba. Örülök, hogy vezetőként már sok mindenen tudtunk változtatni, és nagyon boldog vagyok, hogy sok vidám embert láttam és látok a pályán, az irodában, a lelátókon.

Továbbá, az a tény, hogy a régi nagy játékosokkal, legendákkal személyes kapcsolatot ápolhatok, egy olyan visszajelzés számomra, ami azt mutatja, igazán megérte a most lezárt, fáradságos három év erőfeszítéseibe vetett erő, energia – tette hozzá.

 

Böőrt tavaly novemberben nevezték ki klubmenedzsernek, mellette Berta Csaba lett az ügyvezető igazgató, valamint az operatív igazgatói pozíciót jelenleg Dr. Dzodzoglu Sziderisz tölti be.