Vidi: Spanyolországból igazolhatnak ghánai középpályást

A csakfoci.hu információi szerint minden bizonnyal a MOL Fehérvár FC-ben folytatja pályafutását a másodosztályból kieső Extremadura ghánai játékosa, Emmanuel Lomotey.  A részletek itt!

A portugál élvonalban folytathatja a ZTE korábbi közönségkedvence

A csakfoci.hu információi szerint a ZTE-től távozó támadó, Bobál Gergely egy, a portugál élvonalba feljutott csapatnál folytathatja pályafutását. A részletekről ide kattintva olvashatsz!

Hamarosan bejelentheti a Loki a magyar válogatott játékos érkezését – már elköszönt volt klubjától is

A Lokihoz tartó, illetve minden bizonnyal visszatérő magyar válogatott védő, Korhut Mihály már elköszönt eddig klubjától, a görög Arisz Szalonikitől, de egy árulkodó videót is kitett már a DVSC.

A Vidi szerződést bontott a száműzött válogatott játékosával

A MOL Fehérvár FC közös megegyezéssel szerződést bontott Georgi Milanovval, aki közel két év után távozik a klubtól. A részletek itt!

Puskás Akadémia: Németországból érkezett magyar kapus a rutinos játékos helyére

A Puskás Akadémia bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Hegedüs Lajossal, aki négy év után távozik Felcsútról. A klub ezzel egyidejűleg azt is közölte a honlapján, hogy az elmúlt szezonban a Szombathelyi Haladás kölcsönjátékosaként az Arminia Bielefeldnél védő Kiss Ágoston kettő plusz egy évre csatlakozott a Hornyák Zsolt vezette csapathoz. A részletek itt!

NB I-es riválistól igazolt csatárt a gólkirályát elveszítő ZTE

NB I-es riválistól igazolt csatárt a gólkirályát elveszítő ZTE: a Mezőkövesdtől érkező Dragóner Filippel 2+1 éves szerződést kötöttek a zalai kék-fehérek.


Távozott Újpestről a horvát válogatott támadó is, a Loki kapusa a Honvédhoz tart, nagy riválisától igazolt a Szeged. Minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!