Az utóbbi hetekben már téma volt itthon és külföldön is, hogy Korhut Mihály hazatérhet a Lokiba, sőt, a DVSC elnöke, Szabó Péter is elismerte a napokban, hogy egyeztetnek a válogatott balbekkel, de nincs még vele aláírt szerződésük.

Ez utóbbi helyzet talán már meg is változott, hiszen az NB II-es DVSC sokat sejtető videót tett ki kedden a hivatalos Facebook-oldalára, amelyből ugyan nem derül ki egyértelműen, hogy Korhutról van szó, de nem lenne meglepő, ha hamarosan hivatalosan is bejelentenék érkezését.

Valaki érkezőben…

Valaki érkezőben… #dvsc

Közzétette: DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) – 2020. július 21., kedd

A 32 éves futballista eddigi állomáshelyétől, Görögországtól mindenesetre már hivatalosan is elköszönt: a védő az Instagramon üzent már csak volt csapatának, az Arisz Szalonikinek és szurkolóinak.

“Nagyon boldog vagyok, hog az Arisz-család tagja lehettem. Köszönöm a csapattársaimnak, a klubnak és a szurkolóknak ezt a másfél évet. A drukkerek csodálatosak voltak, köszönöm a soha véget nem érő biztatásukat. A legjobbakat kívánom nektek, mindig is a szurkolótok leszek” – írta közösségi oldalán Korhut.