A csakfoci.hu július elején elsőként számolt be arról, hogy ZTE-nél a lejáró szerződése miatt szabadon igazolható Bobál Gergely távozása is biztosra vehető, hiszen a csatárnak osztrák, ukrán és portugál kérői vannak. Értesüléseinket a csatár később megerősítette, miután a közösségi oldalán tudatta a szurkolókkal, távozik a csapattól, és jó eséllyel külföldön folytatja pályafutását.

Információink szerint az előző idényben a ZTE házi góllövőlistáján 10 találattal második helyen végző Bobál a portugál élvonalba igazol.

Úgy tudjuk, nagy valószínűséggel a Nacional szerződteti a magyar csatárt, amely a másodosztály megnyerése után nyártól már az első osztályban szerepel majd.

A 24 esztendős Bobál – aki a játéka mellett az elmúlt időszakban a tréfás nyilatkozataival is felhívta magára a figyelmet – napokon belül aláírja új szerződését leendő csapatánál.

A koronavírus-járvány miatti leállást követő újraindulás után nagy szerepet vállalt a bennmaradás kiharcolásában: az előző kiírásban összesen 29 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a ZTE mezében. A helyzetét könnyíti, hogy lejárt kontraktusát nem hosszabbította meg, így a játékjoga ingyen megszerezhető.

Bobál pályafutása során megfordult a Honvéd, a Gyirmót, a német VfL Wolfsburg II mellett a Csákvár együttesében is.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: