A Puskás Akadémia bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Hegedüs Lajossal, aki négy év után távozik Felcsútról.

A 32 éves hálóőr 2016 augusztus végén az MTK-tól érkezett a Puskáshoz, mellyel első szezonjában bajnoki címet ünnepelhetett a másodosztályban. A következő évadban tagja volt Magyar Kupa-ezüstérmes együttesnek, s a 2019/20-as, bajnoki bronzot hozó idényben 28 NB I-es találkozón védte a kaput. Hegedüs 73 első osztályú, 31 NB II-es, illetve 14 Magyar Kupa-szereplést jegyez Puskás-mezben, s egy gól is fűződik a nevéhez: ez év február 5-én a DVTK kapuját vette be a 90. percben.

A felcsúti klub ezzel egyidejűleg azt is közölte a honlapján, hogy az elmúlt szezonban a Szombathelyi Haladás kölcsönjátékosaként az Arminia Bielefeldnél védő Kiss Ágoston kettő plusz egy évre csatlakozott a Hornyák Zsolt vezette csapathoz.

A tizenkilenc éves fiatalember a legutóbbi szezont a Bundesliga II idei bajnokánál töltötte, ahol harmadik számú kapusként a klub U19-es csapatában védett. Ágoston a Puskás Akadémiánál nem csöppent ismeretlen társaságba: a magyar U19-es válogatottban jelenlegi első osztályú keretből Huszti András és Radics Márton is csapattársa volt.