NB I: A vártnál hamarabb, speciális maszkban térhet vissza a törött orrú légiós

Speciális maszkjában a vártnál hamarabb térhet vissza a pályára Kristian Kolcák, míg Vít Benes fogászati problémák miatt hagyhatja ki az egyébként is több hiányzót nélkülöző Haladás szombati bajnokiját.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 18., szombat 13:17
Speciális maszkjában a vártnál hamarabb térhet vissza a pályára Kristian Kolcák, míg Vít Benes fogászati problémák miatt hagyhatja ki az egyébként is több hiányzót nélkülöző Haladás szombati bajnokiját.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 18., szombat 13:17

Mint beszámoltunk róla, vezéráldozattal járt a Szombathelyi Haladás múlt szombati, Puskás Akadémia elleni 2-1-es győzelme. A szezonban első három pontjukat szerző vasiak hátvédje, Kristian Kolcák orra szilánkosra tört egy ütközés után, így le kellett cserélni, Michal Hipp vezetőedző pedig a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón kérdésünkre elmondta, biztosan többhetes kihagyás vár játékosára.

Friss információink szerint a vártnál korábban visszatérhet a pályára Kolcák: a hátvéd a héten egy speciális maszkot kapott, amiben futballozhat majd, s úgy tudjuk, ő már ma, a Diósgyőr elleni idegenbeli bajnokin is játszana, jó eséllyel azonban csak jövő héten lehet újra a pályán.

A mai bajnokin azonban nem várt probléma nehezíti Michal Hipp és a Haladás dolgát: a szintén alapember védő, Vít Benes fogászati problémákkal küzdött a napokban, így ő kihagyhatja a miskolci összecsapást.

A szombathelyiek nem számolhatnak az eltiltott Priskin Tamással és Jagodics Márkkal, valamint a szintén sérült Gaál Bálinttal sem.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz