Fotó: herthabsc.de

Ez nem vicc: Szoboszlai után ifjabb Dárdai Pál nevét sem sikerült helyesen ráírni a mezre - fotó

Pedig nem ritka név a Dárdai a Herthánál.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 12., szombat 17:31
Fotó: herthabsc.de
Pedig nem ritka név a Dárdai a Herthánál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 12., szombat 17:31

Nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi sajtón is végigsöpört néhány héttel ezelőtt az a fotó, amiről kiderült, hogy nem sikerült helyesen leírni Szoboszlai Dominik vezetéknevét a Liverpool Bayern elleni meccsmezén.

Ugyanebben a cipőben járt szombat délután ifjabb Dárdai Pál is, akinek a mezén rossz helyre került az ékezet a családnevén, így lett belőle "Dardái".

Pedig azt egyáltalán nem lehet mondani, hogy ritka lenne ez a név a Hertha BSC-nél, hiszen a Viditől igazolt szélső édesapja, Dárdai Pál játékosként 1997-ben csatlakozott a berlini klubhoz, azóta pedig legendaként tekintenek a jelenlegi vezetőedzőre. Dárdai Pál ráadásul három fiát, Pált, Mártont és Bencét is a keretben tudhatja a másodosztályú Herthánál, amely szombat délután gólfesztivált rendezett a Carl Zeiss Jena vendégeként a Német Kupában - ifjabb Dárdai Pál pedig be is talált.


Fotó: herthabsc.de
Olvastad már?
Újabb csapás érte az NB I-es élcsapatot, hosszú időre kidőlt az alapember - Beckham, Guardiola és Pogba korábbi orvosa műtötte
Egyelőre még mankóval közlekedik Banó-Szabó Bence, de két hét múlva fokozatosan kezdheti a gyógytornát és az edzéseket.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz