A legendás csatárnak még James Bond autója is megvan - itt van a félmilliárdos gyűjteménye fotókon

A Manchester City immár 34 éves argentin legendája 2021-ben sajnos szívproblémája miatt kénytelen volt visszavonulni. Így azonban bőven van ideje megcsodálnia a garázsának tartalmát. Van is mit...
Csakfoci.hu 2023. május 4., csütörtök 13:17
A Manchester City immár 34 éves argentin legendája 2021-ben sajnos szívproblémája miatt kénytelen volt visszavonulni. Így azonban bőven van ideje megcsodálnia a garázsának tartalmát. Van is mit...
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 4., csütörtök 13:17

Sergio Agüero 260 góljával a Manchester Citynél minden idők legjobb góllövője, valamint ötszörös Premier League-győztesnek is mondhatja magát. Fényes karrierje pedig nyilván lehetővé tette számára, hogy hatalmas, állítólag 65 millió fontos (mintegy 27,5 milliárd forintos) vagyont gyűjtsön össze, amit természetesen a pályán kívül is tovább gyarapít azóta is.

Mióta a korábbi remek csatár visszavonult, az argentin befektetett a KRU eSport-csapatba, a Stake fogadóiroda nagykövete lett, és az "egészséges energiaital", a Go Mate-et gyártó cég alapítója is egyben. Emellett azonban arra is van ideje, hogy kiélvezze lenyűgöző autógyűjteményét. Itt vannak Agüero tényleg lenyűgöző autóparkjának legfontosabb, összességében mintegy 500 millió forintot érő darabjai.

1. Lumma CLR SV Range Rover - értéke mintegy 150.000 angol font (63 millió Ft)

Ha Agüero arra vágyott, hogy ő legyen a következő James Bond, akkor minden bizonnyal a megfelelő autóval jelentkezett a meghallgatásra. A Lumma CLR SV Range Rover a Spectre című Bond-filmben volt látható, és bár nincs akkora rajongótábora, mint a 007-es ügynök legendás Aston Martinjainak, így is gyönyörű darab volt. Később aztán egy baleset során alaposan összetörte a csatár.

2. Lamborghini Aventador - értéke: 361.000 font (153 milió forint)

Agüero még 2014-ben vásárolta meg a lenyűgöző szörnyeteget, majd első útja a sztárautók igazi szakértőjéhez, Yianni Charalamboushoz vezetett, aki lenyűgöző szaténfekete fényezésbe burkolta a Lambót, és egyedi kerekeket adott neki narancssárga féknyergekkel és narancssárga belsővel. Az Aventador Agüero leggyorsabb autója, akár 350 km/órás végsebességre is képes.

De az argentin még nyilvánosan is panaszkodott amiatt, hogy nem nagyon, legalábbis alig vezette az autócsodát.

Nem tudom, mi a f***ért vettem egy Lamborghinit. Hat év alatt körülbelül 1200 kilométert tehettem meg vele, alig használtam

- mondta az argentin még 2021-ben, a Santo Sabado című tévéműsorban.

3. Ferrari GTC4 Lusso - értéke: 250.000 font (106 millió forint)

Egy 2018-as Los Angeles-i kirándulás alkalmával a támadó kibérelte ezt a lenyűgöző Ferrarit, hogy végigcirkáljon vele a Sunset Boulevardon, és annyira megtetszett neki, hogy azonnal szerzett is magának egy gyönyörű fekete példányt - ami aztán később kék lett...

Amely képes 3,4 másodperc alatt elérni a 160 km/órás sebességet - elképesztően gyors és hihetetlenül erős a járgány, amelyben egy 6,3 literes és 681 lóerős V12-es motor "döngicsél".

4. Nissan GT-R - értéke: 91.000 font (39 millió forint)

A Nissan korábbi nagyköveteként Aguero 2017-ben a Nissan zseniális GT-R-jét is hozzáadta az autógyűjteményéhez. A japán csodát ismét Yianni Charalambous szabta testre: a GT-R-et égszínkékbe burkolták és fekete csík fut rajta végig, igazodva a Manchester City klubszíneihez és az argentin új Puma-cipőjéhez is...

5. Ferrari SF90 Stradale - értéke: 426.000 font (180 millió forint)

Az egyik legutolsó négykerekű, amit Agüero vásárolt, 2021-ben került a birtokába a Ferrari első hibridautója.

+1: Range Rover Evoque - értéke: 40.000 font (17 millió forint)

Az Etihadból történő távozása során Agüero tombolát tartott a klubnál, a szerencsés nyertes pedig egy 40.000 fontos Range Rover Evoque-ot kapott ajándékként. Az autót a szertárosként dolgozó Ally Marland nyerte meg, aki természetesen kitörő örömmel fogadta a nyereményt. De Allynak és feleségének már volt autója, így a mindössze 10 mérföldet futott autót felrakták az eBay-re, és a bevétel egy részét jótékony célra ajánlották fel. Méltó befejezése volt ez a City valaha volt legnagyobb góllövője hihetetlen manchesteri karrierjének.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz