Fotó: fehervarfc.hu

Vidi: Kiderült, mennyire súlyos Kalmár sérülése és hogy veszélyben van-e az Eb-je

Információink szerint legkésőbb a tavasz közepére visszatérhet a Vidibe Kalmár Zsolt, akinek így meglesz az esélye, hogy kiharcolja a helyét az Eb-re utazó magyar válogatott keretében.
Nyikes Zoltán 2023. november 28., kedd 12:45
Fotó: fehervarfc.hu
Információink szerint legkésőbb a tavasz közepére visszatérhet a Vidibe Kalmár Zsolt, akinek így meglesz az esélye, hogy kiharcolja a helyét az Eb-re utazó magyar válogatott keretében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. november 28., kedd 12:45

Pechesen alakult a Kecskeméti TE elleni bajnokija Kalmár Zsoltnak, a Fehérvár FC középpályásának, aki kezdőként lépett pályára, de félórát sem lehetett a pályán, miután egy rossz mozdulat következtében a jobb combjához kapott, majd fájdalmas arccal terült el és a földet is verte kínjában.

– Kalmár Zsolt a Kecskemét elleni mérkőzésen egy rossz mozdulat következtében lágyéktáji sérülést szenvedett. Az elvégzett képalkotó vizsgálatok alapján játékosunk várhatóan hosszabb kihagyásra számíthat – tájékoztatta a klubhonlapot dr. Kovács Tibor, a Vidi csapatorvosa.

A visszatérésről tehát nem osztott meg pontos információkat a fehérvári klub, a csakfoci.hu azonban úgy értesült, hogy ez a kihagyás pár hónapot jelenthet. Információink szerint tavaszra, de legkésőbb a tavasz közepére visszatérhet Kalmár, így tehát ha ezt követően formába lendül, akkor ott lehet az Európa-bajnokságon a magyar válogatottal.

Kalmárnak a múltban több komoly sérülése is volt, akadt olyan is, amikor több mint egy évig nem léphetett pályára, éppen a Bulgária ellen kiharcolt Eb-kijutás alkalmával nyilatkozott érzelmesen erről.

– Sokszor átéltem az elmúlt években nehézségeket, lent voltam a padlón, fájdalmamban sírtam, de most örömömben sírok, hiszen sokszor nem adtam fel és most itt lehetek a csapattal, amikor kijutottunk az Eb-re. Ez nekem fantasztikus érzés. Amikor visszatértem, az volt a célom, hogy visszaverekedjem magam a válogatottba és kijussunk az Eb-re, ez sikerült, kiszakadt belőlem ez – mondta két héttel ezelőtt Kalmár.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Durva, de a negyeddöntőbe várja Rossiékat az Eb-n a nemzetközi lap - itt az erősorrend
Az erősorrendben a magyarok olyan csapatokat előznek meg, mint Hollandia, Olaszország, Horvátország vagy Németország.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz