Fotó: fehervarfc.hu

Vidi: Káromkodva fogadta lecserélését a magyar válogatott szélső, kezet sem fogott először a vezetőedzővel - videó

Schön Szabolcs nagyon kiakadt, amiért lehozta őt a pályáról a vezetőedző.
Nyikes Zoltán 2024. február 26., hétfő 15:21
Fotó: fehervarfc.hu
Schön Szabolcs nagyon kiakadt, amiért lehozta őt a pályáról a vezetőedző.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 26., hétfő 15:21

Ahogyan azt megírtuk, három győzelem után súlyos vereségbe szaladt bele Diósgyőrben a Fehérvár FC, amely az első félidőben két perc alatt ember- és gólhátrányba került, így gyorsan nehéz helyzetbe hozta magát.

A második félidő közepén, még 1-0-s állásnál Bartosz Grzelak vezetőedző hármas cserére szánta el magát, így többek között lehozta a pályáról a 8-szoros magyar válogatott szélsőt, Schön Szabolcsot, aki nagyon nehezen viselte ezt a döntést.

A 23 éves játékos káromkodva reagált arra, amikor meglátta mezszámát a táblán, Sigér Dávid próbálta nyugtatni, miközben elhagyta a játékteret, majd a kispad elé érve dühösen elviharzott Grzelak mellett és kezet sem fogott az edzővel. Az élő közvetítésben aztán azt is látni lehetett, ahogyan pár perccel később odament a szakemberhez és végül kezet is fogott vele.

A hétvégén az FTC zsinórban 15. győzelmét aratta az Újpest ellen. Mennyi ideig tarthat még a Fradi egyeduralma a derbiken? Kattints és szavazz itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz