Fotó: fehervarfc.hu

Vidi: Fiola nagy vihart kavart piros lapja után döntést hozott az MLSZ

A Fegyelmi Bizottság a Fehérvár válogatott védőjének ügyében is határozatot hozott, miután Fiola Attilát vitatott körülmények között kiállították a ZTE elleni bajnokin.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 26., kedd 17:22
Fotó: fehervarfc.hu
A Fegyelmi Bizottság a Fehérvár válogatott védőjének ügyében is határozatot hozott, miután Fiola Attilát vitatott körülmények között kiállították a ZTE elleni bajnokin.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 26., kedd 17:22

Mint ismeretes, a Fehérvár FC az 59. percben emberhátrányba került a ZTE elleni bajnokin. Fiola Attila kapott piros lapot az épp a válogatott védő hibája után, gólhelyzetben kugró Szendrei "buktatásáért".

Vad II István játékvezető azonnal kiállította a Vidi csapatkapitányát, de természetesen a VAR-szoba is akcióba lendült és megnézte a felvételeket, hogy aztán meglepetésre helyben hagyja az ítéletet. Pedig a látottak alapján az is erősen kétséges, hogy egyáltalán volt-e kontakt a két játékos között.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 26-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint, és a tárgyalt ügyek között szerepelt Fiola esete is. A FEB a Vidi csapatkapitányát 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre eltiltotta a kiállítást követően.

A további határozatok:

NB II

Predrag Bosnjak (Haladás) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Than Olivér (PEAC), Tóth Dániel (Gyirmót), Khiesz Kornél (Budaörs), Óvári Balázs (ETO), Szalontai Bálint (Szeged 2011), Körösi Viktor (BKV) és Szondi Levente (Sényő) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Ferencz Zoltán Ferdinánd (Haladás), Székely Dávid (Martfű), Kaczvinszki Dominik (Honvéd), Rédling Kevin (Békéscsaba) és Rodrigues Mendes Riquelme (ETO) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésére szóló eltiltás.

Olvastad már?
NB I: A nagy hibák után komoly riválist kapott Senkó - rutinos kapus érkezett
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz