Fotó: fehervarfc.hu

Fiola piros lapját még a VAR is benézhette: Ezért állították ki a Vidi kapitányát - videó

A mérkőzést azért erősen befolyásoló játékvezetői ítélet a visszajátszások alapján erősen vitatható volt - Fiola Attila piros lapja a ZTE ellen.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 25., hétfő 9:17
Fotó: fehervarfc.hu
A mérkőzést azért erősen befolyásoló játékvezetői ítélet a visszajátszások alapján erősen vitatható volt - Fiola Attila piros lapja a ZTE ellen.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 25., hétfő 9:17

Mint ismeretes, a Fehérvár FC az 59. percben emberhátrányba került a ZTE elleni bajnokin. Fiola Attila kapott piros lapot az épp a válogatott védő hibája után, gólhelyzetben kugró Szendrei "buktatásáért".

Vad II István játékvezető azonnal kiállította a Vidi csapatkapitányát, de természetesen a VAR-szoba is akcióba lendült és megnézte a felvételeket, hogy aztán meglepetésre helyben hagyja az ítéletet. A látottak alapján ugyanis az is erősen kétséges, hogy egyáltalán volt-e kontakt a két játékos között...

A fehérváriak nehezen hitték el a történteket, de érdekes, hogy a kiállítás nem igazán zavarta össze a hazaiakat, hiszen alig öt perccel később, Kalmár távoli szabadrúgása után megint megszerezték a vezetést.

A találkozó végül 3-3-s döntetlennel zárult, a hazaiak a 99. percben egyenlítettek emberhátrányban futballozva a zalaiak ellen.

Olvastad már?
A Vidi-edző Juhász távozásáról: "Nagyon sajnálom, hogy nem tudjuk folytatni a közös munkát"; Boér: "Az egyéni hiba része a futballnak, de..." - így látták az edzők
Az NB I 7. fordulójának vasárnapi játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Tovább az összes átigazoláshoz