Rossi segítője Dzsudzsákról: "Még nem áll készen 90 percre" - magyarul, spanyolul és angolul irányított

Cosimo Inguscio elmondta, van rá esély, hogy Dzsudzsák kezdőként lépjen pályára a finnek ellen, annak pedig külön örül, hogy végre nem kapott gólt a válogatott.
Csakfoci Admin 2018. november 15., csütörtök 23:30
Cosimo Inguscio elmondta, van rá esély, hogy Dzsudzsák kezdőként lépjen pályára a finnek ellen, annak pedig külön örül, hogy végre nem kapott gólt a válogatott.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 15., csütörtök 23:30

Mint beszámoltunk róla, válogatottunk magabiztos teljesítménnyel, 2-0-ra győzte a Észtországot a Nemzetek Ligájában. A találkozón eltiltása miatt nem foglalhatott helyet a kispadon Marco Rossi vezetőedző, akit segítője, Cosimo Inguscio helyettesített.

- Azt láttam vissza a játékosoktól, amire készültünk, amire kértük őket. Egyértelmű, hogy megérdemelten nyertünk, az ellenfélnek csak egy veszélyesebb helyzete volt a találkozó elején. Az ötödik mérkőzésen végre nem kaptunk gólt, szerencsére minden játékos a legjobbját nyújtotta - összegzett Inguscio, aki arról is beszélt, hogy a csapatba visszatérő Dzsudzsák Balázs csak csereként lépett pályára.

- Dzsudzsák képességeit mindannyian ismerjük, erre vártunk, hogy végre kezdő legyen a klubcsapatában, megtörtént, így be is hívtuk.

Azonban azt gondoljuk, hogy Dzsudzsák még nem áll készen 90 percre az európai futballban. Abban a 20 percben, amikor pályán volt, maximálisan kivette a részét a győzelemből. A következő napokban eldöntjük, hogy kezdő lesz-e a finnek ellen, van rá esély, de még nem biztos.

Honlapunk kérdésére Inguscio arról is beszélt, volt-e, hogy magyarul szólt a játékosokhoz.

- Természetesen előfordult, mondtam nekik, hogy "nyugi", és néhány ehhez hasonló szót. Van, akivel spanyol kommunikálok, van, akivel angolul, de ez nem okoz problémát, mindenkivel szót értek. Néhány év alatt sikerült azért annyit elsajátítanom a magyar nyelvből, hogy az alapvető kifejezéseket használni tudjam.

Olvastad már?
Válogatott: Rossi nélkül, Bundesliga-gólokkal vertük az észteket, Dzsudzsák csereként tért vissza - videó
A magyar válogatott az eltiltott Marco Rossi szövetségi kapitány nélkül, két Bundesligában szereplő játékosunk góljával legyőzte az észteket Nemzetek Ligája-mérkőzésen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz