Fotó: mlsz.hu

Eldőlt: Nem lehetnek nézők a magyar-szlovén rendezésű U21-es Eb-n - hivatalos

A részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokság márciusi csoportkörében a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül, üres stadionokban lépnek pályára az U21-es válogatottak.
Nyikes Zoltán 2021. március 1., hétfő 19:14
Fotó: mlsz.hu
A részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokság márciusi csoportkörében a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül, üres stadionokban lépnek pályára az U21-es válogatottak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 1., hétfő 19:14

Az UEFA a jelenleg érvényes szlovén és magyar járványintézkedések alapján úgy döntött, hogy zárt kapuk mögött lehet csak megrendezni az U21-es Európa-bajnokság csoportkörét márciusban - írja az mlsz.hu.

A Gera Zoltán vezette magyar csapat március 24-én a németekkel mérkőzik meg Székesfehérváron, három nappal később a románokkal találkozik a Bozsik-stadionban, majd 30-án, az utolsó csoportmérkőzésen Hollandia lesz az ellenfél Székesfehérváron. Az M4 Sport a magyar együttes mindhárom találkozóját élőben közvetíti.

Az UEFA figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását a két rendező országban, Szlovéniában és hazánkban, és a kiesési szakaszhoz közeledve fog arról dönteni, hogy a júniusi összecsapásokon már lehetnek-e nézők a stadionokban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz