Fotó: M4 Sport

Schäfer: "Minden perc szenvedés megérte, hogy itt lehessek" - Nagy Ádám az Aranycsapatról, Dárdai a debütálásról beszélt

A Magyarország-Törökország (1-0) felkészülési mérkőzést követően az M4 Sportnak beszélt a látottakról Nagy Ádám, Schäfer András és a debütáló Dárdai Márton is.
Póczik Dávid 2024. március 23., szombat 14:42
Fotó: M4 Sport
A Magyarország-Törökország (1-0) felkészülési mérkőzést követően az M4 Sportnak beszélt a látottakról Nagy Ádám, Schäfer András és a debütáló Dárdai Márton is.
Szerző: Póczik Dávid 2024. március 23., szombat 14:42

Nagy Ádám: - Nagyon remélem, hogy - az Aranycsapathoz hasonlóan - mi is el tudunk jutni legalább 18 veretlen mérkőzésig. Azért is, mert az azt jelentené, hogy nagyon szép eredményt érünk el az Európa-bajnokságon. Nyilván ez egy hosszú út, amit elkezdtünk évekkel ezelőtt Marco Rossival, az utóbbi időben szépen halmoztuk a sikereket, a csapaton belül is úgy érezzük, hogy folyamatosan tudunk fejlődni a játék különböző szegmenseiben. Remélem, hogy ez az Eb-n is folytatódik, és szép tornánk lesz majd - fogalmazott a Spezia középpályása, aki pénteken 78. válogatott mérkőzésén lépett pályára. Nagy hozzátette, a félidőben azt beszélték, hogy a második játékrész első 10-15 percében megpróbálják nagy nyomás alá helyezni a törököket, mert úgy érezték, az első félidő végén alábbhagyott a presszió a magyar csapat részéről. Hozzátette, remek 90 percen vannak túl, jól szolgálta a felkészülést a mérkőzés. (M4 Sport)

Schäfer András: - Remélem, a következő meccseken tényleg gólt ünnepelhetek, most egyszerűen csak örülök, hogy itt lehetek egy ilyen időszak után. Érzelemdús volt így kilépni a stadionba, az elmúlt másfél év történései alaposan megviseltek. De amikor ekkora bizalmat kapok, és érzem a csapattársak valamint a szurkolók szeretetét, ilyenkor azt érzem, minden perc szenvedés megérte, hogy itt lehessek. Gulácsi Péterrel beszéltük, hogy hihetetlen mi van mögöttünk, le a kalappal azelőtt, amiből ő vissza tudott jönni, nagyon gratulálok neki. (M4 Sport)

Dárdai Márton: - Készültem rá, hogy pályára léphetek, izgultam a meccs előtt, a szurkolók elképesztőek, de minden rendben volt, örültem a bemutatkozásnak. Jól fogadtak a csapattársak az első naptól kezdve - mondta a Hertha védője, aki a törökök ellen debütált a magyar válogatottban. (M4 Sport)

Olvastad már?
Válogatott: "Magyarország a törökök rémálma, a csapatjáték nyert a sztárok ellen", Ádám Martinon megdöbbentek – lapszemle
Így látták a török portálok a pénteki Magyarország-Törökország felkészülési mérkőzésen történteket. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz