Örökös eltiltást kapott a bírót megverő magyar focista

A pályán és az öltözőben is ütötte a játékvezetőt - két nap alatt véget is ért a karrierje.
Dudás Gábor 2017. március 30., csütörtök 7:36
A pályán és az öltözőben is ütötte a játékvezetőt - két nap alatt véget is ért a karrierje.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 30., csütörtök 7:36

A Veszprém megyei harmadosztály hétvégi fordulójában súlyos incidens történt a Sümegprága-Zalahaláp mérkőzésen (2-1): a vendégek a 70. percben kiállított játékosa, Rosta Péter már a pályán nekitámadt Dancs Csaba játékvezetőnek, majd a lefújás után megütötte és megrúgta az öltözőbe lépő bírót.

 

Mint azt a veol.hu az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságától megtudta, a súlyos incidenst kőkeményen büntette: az érintett Rostát örökre eltiltotta a futballtól keddi tárgyalásán a dr. Polgár Péter vezette fegyelmi bizottság, az indoklás szerint a futballvezetés ugyanis „elkötelezett a rend és a játékvezetők megóvása iránt az általa szervezett sporteseményeken”, a vasárnapi eset pedig olyan súlyos volt, hogy nem volt más választása a döntéshozóknak.

A mérkőzés bírója egyébként a fején, a hasán és a lábán is zúzódásokat szenvedett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz