Fotó: dvsc.hu

Nemes ügy mellé állt Dzsudzsák: Sajátos nevelési igényű gyermekeknek szerzett nagy örömöt - fotók

A DVSC csapatkapitánya beállt a fiatalokhoz egy edzésre.
Nyikes Zoltán 2023. február 9., csütörtök 16:46
Fotó: dvsc.hu
A DVSC csapatkapitánya beállt a fiatalokhoz egy edzésre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 9., csütörtök 16:46

A DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs csütörtökön részt vett a Különleges Akadémia edzésén a pallagi edzőközpontban. A Különleges Akadémia programja – amely az országban egyedülálló kezdeményezés – arra hívja fel a figyelmet, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekek, fiatalok életében milyen minőségi változást hoz a valódi sportolói lét - írja a dvsc.hu.

Az akadémián hetente két alkalommal edzenek a sajátos nevelési igényű sportolók. A Különleges Akadémia játékosait tapasztalt pszichológusok, gyógypedagógusok, testnevelő szakemberek, valamint futballedzők segítik hozzá ahhoz, hogy a sport által fejlődjenek és sportolókká váljanak.

A szakemberek számára is meglepően rövid idő által érnek el nagy fejlődést a program résztvevőinek és családjaik mindennapjaiban.


Fotó: dvsc.hu

Fotó: dvsc.hu

Fotó: dvsc.hu
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz