Nehéz lesz csapatánál tartani a magyar válogatott játékosát - ennyiért vehetik meg a kérői

Két Championship-gárda is vadászik Callum Styles-ra, aki angliai szinten az olcsón megszerezhető futballisták közé tartozik, bár egyik kérőjénél így sokallják az árát.
Csakfoci.hu 2023. július 7., péntek 16:43
Két Championship-gárda is vadászik Callum Styles-ra, aki angliai szinten az olcsón megszerezhető futballisták közé tartozik, bár egyik kérőjénél így sokallják az árát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 7., péntek 16:43

Callum Styles lehetséges jövőjével foglalkozik hosszabb cikkben a Football League World, a Premier League-en kívüli profi angol focival foglalkozó egyik legnagyobb portál.

A magyar válogatott futballista kapcsán kiemelik, hogy a nyár előtt, amikor már eldőlt, hogy a Barnsley továbbra is a League One csapata marad, valószínűleg mindenki tudta, hogy kemény harc lesz megtartani Styles-t. A 23 éves játékos ugyanis mindenképpen elég jó ahhoz, hogy legalább egy osztállyal feljebb, a Championshipben futballozzon, és valóban több kérője is akad a második vonalból.

A Millwall például - ahol Styles az előző szezonban kölcsönben játszott - szívesen szerződtetné őt véglegesen, akárcsak korábbi Barnsley-edzője, Valerien Ismael, aki jelenleg a Watfordot irányítja.

A Styles-szal kapcsolatos legfrissebb hírek szerint - amellyel a megbízható forrásnak tekinthető The Athletic szolgált - valóban a Watford és a Millwall érdeklődik elsősorban a védőként és középpályásként is bevethető játékos iránt, akinek a kivásárlási árát is tudni véli a futballportál, amely szerint 2 millió fontért vihetik a kérők Styles-t.

A Millwall menedzsere, Gary Rowett nemrég ugyan konkrét összeget nem említett a játékos kapcsán, de azt is állította, hogy "elég magas" árat kér érte a Barnsley.

A Football League World hozzáteszi, hogy a Watford és Ismael rendszerébe tökéletesen bele is illeszkedne a sokoldalú magyar-angol labdarúgó, így nem lenne meglepő, ha a Vicarage Road-on kötne majd ki a korábban a Ferencvárossal is "kokettáló" játékos.

Olvastad már?
"Szoboszlai nagyon jó, de nem egy szupersztár": Jobban fáj a németeknek egy másik játékos elvesztése
Christian Falk német futballriporter szerint Szoboszlai Dominik nagyon ígéretes játékot mutatott az RB Leipzignél töltött ideje alatt, de még nem "szupersztár", így a Chelsea-nek eladott Christopher Nkunku elvesztése jobban fájhat a lipcsei klubnak, és az egész Bundesligának is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz