Fotó: Sas Gábor

Styles bejelentkezett a Fradiba: “Egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy akár a Ferencvárosban is játszhatnék”

Nyáron a csakfoci.hu-nak is megerősítette az FTC érdeklődését, most ismét arról beszélt, hogy el tudja magát képzelni a zöld-fehéreknél.
Budai László 2022. november 2., szerda 7:57
Fotó: Sas Gábor
Nyáron a csakfoci.hu-nak is megerősítette az FTC érdeklődését, most ismét arról beszélt, hogy el tudja magát képzelni a zöld-fehéreknél.
Szerző: Budai László 2022. november 2., szerda 7:57

Ismét szóba került a jelenleg, kölcsönben az angol másodosztályú Millwallban játszó Callum Styles Ferencvárosba szerződése. A 8-szoros magyar válogatott játékos Fradiba igazolása már nyáron is téma volt, a futballista június elején a csakfoci.hu-nak erősítette meg elsőként, hogy keresték a magyar bajnoktól.

- A Ferencváros sportigazgatójával (Hajnal Tamással) kapcsolatban vagyunk, rendszeresen beszélünk. A Fradi egy nagyszerű klub, amely a BL-ben és az EL-ben is játszott, ez is egy lehetőség lehet, akárcsak az angol első vagy másodosztály. El tudom képzelni, hogy Magyarországon játszom majd, de beszélnem kell az ügynökömmel, meglátjuk, milyen ajánlataim lesznek - mondta az akkor a harmadosztályba kiesett Barnsley-ból csapatot kereső futballista honlapunknak.

Styles most ismét megerősítette a zöld-fehérek nyári érdeklődését, és a Nemzeti Sporthíradónak elmondta, egyre jobban el tudja magát képzelni a Fradiban.

- Hivatalosan nem küldtek nekem szerződési ajánlatot, de az ügynököm és a Ferencváros folyamatos kapcsolatban volt egymással. Szóval egyértelmű, hogy odaigazolhattam volna, de végül nem jutottunk el addig a pontig.

Akkor nem voltam 100 százalékig biztos a váltásban, azonban mostanra egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy akár a Ferencvárosban is játszhatnék. Majd meglátjuk a szezon végén, hogy alakul a sorsom

- nyilatkozta, majd a magyar válogatott Eb-esélyeiről is beszélt.

- Ha megtartjuk azt a jó formát, amit a Nemzetek Ligájában mutattunk, ha továbbra is ekkora győzni akarással lépünk pályára, akkor biztos vagyok benne, hogy kvalifikálni tudjuk magunkat az Európa-bajnokságra ebből a csoportból. Sőt, nagyon csalódott leszek, ha ezzel a csapattal nem sikerül kijutnunk a kontinensviadalra. 

Olvastad már?
Fradi: Francia topcsapat nézte ki a vb-re készülő játékost - sajtóhír
De Belgiumból is lehet kérője a marokkói válogatott Samy Mmaee-nak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz