Négy év után távozik Franciaországból a magyar légiós - hivatalos

A magyar labdarúgó-válogatottnál is számításba vett Bese Barnabás négy év után elhagyja francia klubcsapatát.
Csakfoci Admin 2020. június 25., csütörtök 21:29
A magyar labdarúgó-válogatottnál is számításba vett Bese Barnabás négy év után elhagyja francia klubcsapatát.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 25., csütörtök 21:29

Ahogy a csakfoci.hu korábban már előrevetítette, négy év után távozott a francia Le Havre együttesétől a magyar válogatott Bese Barnabás.

Pataky Tibor, a játékos ügyeit intéző CMG menedzseriroda egyik igazgatója az M1 aktuális csatornának a koronavírus-járvány átigazolási ügyekre kifejtett hatásáról azt mondta: az új igazolásokkal kapcsolatban a klubok még nem nagyon kezdtek el tervezni a következő szezonra, a piac nem indult el igazán, kicsit lelassultak a folyamatok.

A 2016 óta a franciaországi Le Havre-ban légióskodó Besének június végén lejár a szerződése a jelenleg másodosztályú gárdánál. A védőről a menedzser azt mondta: klubjánál már bejelentették, hogy mindképpen távozik, de elképzelhetőnek tartja, hogy marad Franciaországban.

„Szeretne még egy lépéssel feljebb lépni a nemzetközi futballban, szeretne még fejlődni, de ő is természetesen mindent úgy szeretne, hogy az a válogatott érdekeinek is megfeleljen"

– nyilatkozta. Hozzátette: sok ajánlat és sok megkeresés érkezett, amelyhez annyit fűzött, hogy a 26 éves Bese mindenképpen a „jelentősebb futballkultúrák egyikében” szeretne futballozni.

További játékosaikkal kapcsolatban az angol másodosztályban szereplő Bristol Cityben légióskodó Nagy Ádámról elmondta, hogy a hét végén újra játszani fog, és miután sok mérkőzés, nyolc forduló vár a mezőnyre, a 25 éves középpályás „hamarosan topformába kerül majd".

A sérült Németh Krisztiánnak élő szerződése van a szlovák élvonalban meghatározó DAC-nál és ott tervezik a jövőjét. Csapattársáról, a Genoa kölcsönjátékosaként a dunaszerdahelyi gárdában játszó 21 éves Schäfer Andrásról kiemelte: játékosaik közül jelenleg ő lehet leginkább a nemzetközi futballpiac reflektorfényében.

„Nagyon jó formában játszik, fantasztikus gólt rúgott legutóbb és biztos, hogy több klub látókörében is megtalálható, illetve az U21-es, majd a felnőtt válogatottban is szerephez juthat, hogyha így folytatja"
– mondta. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz