Brutális kiütés a magyar fociban: 29-0-ra kapott ki a kilátástalan helyzetben lévő klub

Ózdon aligha feletik el ezt a napot: a szétesőben lévő NB III-as csapatuk 29-0-ra kapott ki Tállyán, úgy, hogy a hazaiaknál csak a kapus nem szerzett gólt. 
Dudás Gábor 2019. november 24., vasárnap 16:19
Ózdon aligha feletik el ezt a napot: a szétesőben lévő NB III-as csapatuk 29-0-ra kapott ki Tállyán, úgy, hogy a hazaiaknál csak a kapus nem szerzett gólt. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 24., vasárnap 16:19

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, nagyon komoly gondok ütötték fel a fejüket az utóbbi hetekben Ózdon, a helyi NB III-as csapat pedig -11 ponttal sereghajtó a harmadosztály Keleti csoportjában. Az utánpótlás-csapatok ki nem állása miatt folyamatosan pontlevonással sújtja a szövetség a felnőtt együttest, ezen felül az első csapat játékosai is az elmaradt juttatásaik kifizetésére várnak.

A gondok az elmúlt hétvégén csúcsosodtak ki, amikor az Ózd nem tudott kiállni a Putnok elleni, idegenbeli bajnokin, ugyanis mindössze négy játékos jelent meg a mérkőzés előtt.

Ezúttal kiállt az Ózd Tállyán, de óriási vereségbe szaladt bele: a hazaiak már az 1. percben vezetést szereztek, és végül nagyjából három percenként gólt szerezve 29-0-ra(!!!) ütötték ki ellefelüket.

Somogyi Sára személyében egy női játékvezető dirigálta a nem mindennapi találkozót, amelyet hagyott is végigmenni a bíró.

A Tállyában Kelemen Gergő hatszor, Ondó János edig ötször talált be, végül Tarr Tibor kapust leszámítva az összes kezdő- és cserejátékos eredményes tudott lenni - a félidőben 17-0 volt még az állás. Az Ózd összesen 13 futballistát nevezett egyébként a találkozóra, és csak egyet cserélt, legidősebb futballistája pedig a 21 éves Zöllei Tibor volt, miközben hét 16, illetve 17 éves játékosa is pályára lépett vasárnap.

16 fordulót követően a Tállya a 10. helyen áll, az Ózd pedig természetesen az utolsó a tabellán.

Olvastad már?
A magyar csapat elnöke a 0-29 után: "Isten, haza, család, klub!"
Rendhagyó értékelést adott a korábban több NB I-es klubnál is megfordult Gál László, miután az Ózd megsemmisítő, 29-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályban.
Elolvasom

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz