Mint arról beszámoltunk, az Ózd szétesőben lévő NB III-as csapata 29-0-ra kapott ki vasárnap Tállyán, úgy, hogy a hazaiaknál csak a kapus nem szerzett gólt.

Az Ózd összesen 13 futballistát nevezett egyébként a találkozóra, és csak egyet cserélt, legidősebb futballistája pedig a 21 éves Zöllei Tibor volt, miközben hét 16, illetve 17 éves játékosa is pályára lépett . A hatalmas vereséggel sem változott azonban a borsodiak helyzete, hiszen a pontlevonások miatt már most is biztos kiesőnek tűnik a Keleti csoportban.

A korábban a Ferencvárosnál technikai vezetőként, majd a Honvédnál és Fehérváron ügyvezetőként dolgozó, Ózdon pedig a klubelnöki tisztséget betöltő Gál László nyilatkozott a mérkőzést követően – amelyen 20 éves fia, Benedek is pályára lépett -, méghozzá a következőképpen:

Isten, haza, család, klub! Köszönöm minden játékosnak aki ma pályára lépett az ózdi mezben, mert jelenlétükkel és játékukkal bizonyították, hogy Ózd egy sportszerető város – fogalmazott a klubvezető a BOON.HU cikke szerint.


A mérkőzés jegyzőkönyve: