MTK

Szakmájában elismert pályaedzővel erősített az MTK – hivatalos

Az MTK Budapest hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Debrecenben eredményesen dolgozó Bücs Zsolt csatlakozik a fővárosiak szakmai stábjához.
Csakfoci Admin 2019. július 1., hétfő 13:01
Az MTK Budapest hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Debrecenben eredményesen dolgozó Bücs Zsolt csatlakozik a fővárosiak szakmai stábjához.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 1., hétfő 13:01

A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy részben megújult stábbal vágott neki az MTK Budapest a felkészülésnek. A fővárosiak klubhonlapja korábban jelezte, hogy a szakmai stáb még nem végleges, hiszen egy tapasztalt szakemberrel bővül még a névsor.

Hétfőn hivatalossá vált, hogy Bücs Zsolt pályaedzőként dolgozik majd az MTK Budapest sikereiért.

Bücs Zsolt Debrecenből érkezik az új klubjához. A Lokinál komoly sikereket ért el, hiszen a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörébe jutott DVSC szakmai stábját erősítette pályaedzőként 2007 és 2010 között. Legutóbb 2017-ben tért vissza a hajdúsági klubhoz, hiszen a kieséstől veszélyeztetett csapat irányítását ismét Herczeg András vette át, ő pedig újra Bücs Zsoltot kérte fel segítőnek. Eredményesen dolgoztak, hiszen a legutóbbi szezonban megszerezték a bajnoki bronzérmet - és ezzel kijutottak a nemzetközi porondra -, míg a Magyar Kupában a legjobb négy közé jutottak - mutatta be az új pályaedzőt az mtkbudapest.hu.

Az 55 éves szakember most váltott, igent mondott Polyák Balázs sportigazgató és Michael Boris vezetőedző hívására, és hétfőtől már be is kapcsolódott a közös munkába.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz