Kiakadtak az NB II-es csapatnál, hogy milyen pályán kellett játszaniuk: "Még amatőr mérkőzésre is teljesen alkalmatlan volt" - fotók, videók

Irreális körülmények között játszották le a Szentlőrinc-Szeged NB II-es bajnokit, a játékvezető ugyanis nem látott okot arra, hogy ne engedélyezze a találkozó megrendezését.
Dudás Gábor 2021. február 1., hétfő 9:34
Irreális körülmények között játszották le a Szentlőrinc-Szeged NB II-es bajnokit, a játékvezető ugyanis nem látott okot arra, hogy ne engedélyezze a találkozó megrendezését.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 1., hétfő 9:34

Rendkívül fontos három pontot szerzett a Szentlőrinc a Szeged elleni, vasárnap NB II-es alsóházi rangadón, a baranyaiak 2-1-s hazai sikerükkel némi lélegzetvételhez jutottak a kiesés elleni harcban.

A szegediek szerint azonban a körülmények nem tették lehetővé, hogy igazi futballmérkőzést rendezzenek, ám a játékvezető, Derdák Marcell mégis engedélyezte a találkozó lebonyolítását. A Tisza-parti gárda közleményt és felvételeket is adtak ki a történtek kapcsán.

"Csapatunk soha nem látott körülmények között volt kénytelen ma pályára lépni a Szentlőrinc otthonában. Már a mérkőzés előtt másfél órával szinte teljesen alkalmatlan volt a pálya a játékra. Az intenzív havazás következtében sem a bemelegítés előtt sem pedig a mérkőzés alatt nem lehetett tisztán látni a pálya vonalazását.

Az egész találkozó alatt komikus jelenetek, esések sokaságát láthattuk, mi úgy gondoljuk, hogy sportértéke nem nagyon volt ennek a 90 percnek. Facebook oldalunkon közzétesszük azokat a felvételeket, amely alapján mindenki láthatja, hogy profi, de még amatőr labdarúgó mérkőzésre is teljesen alkalmatlanok voltak a körülmények.

Klubunk véleménye szerint a játékvezetőknek az ilyen esetekben felelősségteljesebb döntéseket kéne meghozniuk, hiszen egy teljes felkészülési munka dőlhet romba egy ilyen mérkőzéssel. Mindezek mellett gratulálunk a Szentlőrinc csapatának a mérkőzésen aratott győzelméhez" - írták.

Fotók és videók a helyszínről:

Olvastad már?
NB II: Szécsi-duplával és győzelemmel nyitotta az évet a Loki - eredmények, tabella
A listavezető DVSC hátrányból fordítva, Szécsi Márk duplájával győzte le a Siófokot első 2021-es bajnokiján. A Gyirmót Szombathelyen nyert rangadót, a Kazincbarcika–Kaposvár találkozón viszont nem esett gól, volt viszont két kiállítás is. Az ETO FC Győr a góllövőlista élén álló Priskin Tamás duplájával legyőzte otthon (2-1) a Pécset.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz