Nagy Dominik Pisont és a válogatott miatt igazolt a Honvédhoz: "Volt több ajánlatom, itthonról is sokan kerestek"

Ezért döntött a hazatérő magyar válogatott középpályás a kispestiek mellett. Szerinte emelkedett az NB I színvonala az elmúlt években.
Dudás Gábor 2021. január 19., kedd 19:06
Ezért döntött a hazatérő magyar válogatott középpályás a kispestiek mellett. Szerinte emelkedett az NB I színvonala az elmúlt években.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 19., kedd 19:06

A csakfoci.hu hírének megfelelően kedden hivatalossá vált, hogy Nagy Dominik a Honvédban folytatja pályafutását, két éves szerződést írt alá a kispestiekkel.

A 25 éves és 10-szeres magyar válogatott középpályás elmondása szerint több ajánlat és lehetőség közül döntött a Honvédé mellett.

Volt több ajánlatom, itthonról is sokan kerestek és külföldről is érdeklődtek, de az első helyen a Honvéd állt. Az a legfontosabb, hogy újra visszanyerjem az önbizalmamat és a tudásom legjavát nyújtsam, ahogyan az sem mellékes, hogy a válogatott szempontjából fontos a minél több játéklehetőség.

Nem akartam mindenáron kint maradni, csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy külföldön futballozom, a Honvéd pedig remek lehetőség arra, hogy ismét a legjobb formámat mutassam. Ezúton is köszönöm a Honvédnak a belém vetett bizalmat, hiszen itt lehetőségem nyílik arra, hogy újra felépítsem magam - mondta a honvedfc.hu-nak Nagy, aki azt is elárulta, Pisont István vezetőedző volt az, akinek a személye talán a legnagyobb hatással volt a döntésére.

- Nagyon fontos volt, hiszen tudom, milyen munkát végez, remek szakemberről beszélünk, aki emberileg is nagyra tartok. Az ő személye volt az egyik, ha nem a legfontosabb érv, amiért a Honvédot választottam - fogalmazott  a piros-feketék új igazolása, aki 2018 után játszik majd ismét az OTP Bank Ligában - akkor kölcsönben szerepelt a Ferencvárosnál.

- Természetesen azóta is követtem a magyar bajnokságot, amikor tudtam, néztem a meccseket, úgyhogy tisztában vagyok sok mindennel. Azt is látom, hogy amióta külföldre igazoltam, emelkedett a bajnokság színvonala, egyre több minőségi játékost tudnak idecsábítani a klubok, illetve a magyar fiatalok is egyre több lehetőséget kapnak és egyre több tehetséges fiatalt látok - tette hozzá.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz