Diósgyőr: A 0-5 és 0-7 után elmarad a bál

A "legnagyobb visszhangot kiváltó családtag" elmúlt hetekben elért eredményei alapján nincs ok az ünneplése Diósgyőrben.
Csakfoci Admin 2019. március 5., kedd 21:30
A "legnagyobb visszhangot kiváltó családtag" elmúlt hetekben elért eredményei alapján nincs ok az ünneplése Diósgyőrben.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 5., kedd 21:30

A Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy elmarad a klub által péntekre meghirdetett jótékonysági bál. A klubhonlap indoklása szerint a DVTK-család legismertebb, és legnagyobb visszhangot kiváltó tagja, az élvonalbeli labdarúgócsapat elmúlt hetekben elért eredményei alapján nincs ok az ünneplésre.

A klub ugyanakkor hálájának adott hangot szurkolói felé, akik "a legnagyobb bajban is állták a sarat", illetve "a DVTK címere iránt olyan elkötelezettséget és erőt mutatnak, mely előtt az egész ország fejet hajt", és tájékoztatott a már megvásárolt báli belépőjegyek DVTK-Shopban történő visszaváltásának lehetőségéről.

A Diósgyőr a Honvéd, illetve a Vidi legyőzését is magába foglaló 8 meccses veretlen széria után Újpesten szenvedett 5-0-s vereséget, egy hétre rá pedig 7-0-ra kapott ki az Üllői úton a Ferencváros vendégeként, utóbbi a két klub történetének legnagyobb különbségű mérkőzésének számít.

Olvastad már?
Interjú: "A játékintelligenciám alapján helyem lehet a válogatottban" - Márkvárt a fiatalok legnagyobb problémájáról
A diósgyőri középpályás karrierje nem várt fordulatairól, a válogatottról, és a fiatalok kibontakozását akadályozó két legfontosabb tényezőről beszélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz