A Honvédból érkezhet a Diósgyőr újabb igazolása

A csakfoci.hu információi szerint nagy valószínűséggel Diósgyőrben folytathatja pályafutását Kocsis Dominik, a Honvéd saját nevelésű támadója.
Csakfoci Admin 2021. július 28., szerda 8:12
A csakfoci.hu információi szerint nagy valószínűséggel Diósgyőrben folytathatja pályafutását Kocsis Dominik, a Honvéd saját nevelésű támadója.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 28., szerda 8:12

A csakfoci.hu értesülései szerint igen jó esély mutatkozik arra, hogy az idei szezonban NB II-ben induló

Diósgyőri VTK-ban folytathatja pályafutását Kocsis Dominik, a Honvéd saját nevelésű, 18 éves támadója.

Kocsis több mint hat éve került a Magyar Futball Akadémiára, ahol tavaly augusztusban az NB III-ban, októberben az első csapattal a Magyar Kupában és az NB I-ben is debütált, novemberben pedig profi szerződést írt alá a Honvéddal. Az előző idényben 9 bajnokin és 2 kupameccsen lépett pályára, ezeken egy gólpasszt jegyzett.

Mint ismeretes, az NB I-es kieséssel modellt is váltottak a DVTK-nál, ahol a tavasszal látott sok légiós helyett a közeljövőben magyar - akár saját nevelésű - játékosokra építik a csapatot és magyar edzője is lett Kondás Elemér személyében.

Olvastad már?
Csatárkérdés a Honvédnál: A Slovan brazil támadója is a kiszemeltek között
A csakfoci.hu információi szerint Nenad Lukic mellett a Honvéd kiszemeltjei között szerepel a Slovan Bratislava brazil támadója, Rafael Ratao is, sorsukról a napokban születhet döntés.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz