A napokban szerb sajtóinformációkra hivatkozva honlapunk is beszámolt arról, hogy a Budapest Honvéd egyik kiszemeltje Nenad Lukic, a Topolya szerb válogatott csatára, azonban úgy tudjuk, nem csak Lukic az egyetlen jelölt a csatársor megerősítésére.

Információink szerint a Slovan Bratislava 25 éves brazil támadója, Rafael Ratao is a kiszemeltek között szerepel, aki tehát Nono után már a második érkező lehetne idén nyáron a pozsonyi klubtól. Ratao támadóként játszik, de a pálya mindkét szélén bevethető, a szlovák élvonal legutóbbi kiírásában 40 találkozón 15 gólig és 11 gólpasszig jutott.

Mint ismert, a hétvégén már kezdetét veszi az NB I új szezonja, így nagy valószínűség szerint napokon belül eldőlhet, melyik támadót igazolja le a Budapest Honvéd, de az sem kizárt, hogy egy távozó támadó esetén mindkét labdarúgó a magyar csapatnál folytatja – ahogyan azt hétfőn megírtuk, olasz sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy újra légiósnak áll Balogh Norbert, miután állítólag egy Európa Konferencia Ligában érdekelt csapat hároméves szerződést ajánlott számára.

Nagy fogás lehet a Honvédnál: 92 gólos válogatott csatárt igazolhatnak – sajtóhír