Varga remek csel után lőtt gólt. Fotó: facebook.com/ScSoroksar

NB II: A Puskás-díjas Zsóri ismét nagy gólt ollózott, remek megoldás egy 50 méteres indítás után - videókon a hétvége legszebb találatai

Hudák Martin, Varga Zétény, Zsóri Dániel és Kovács Dávid is nagyszerű gólt szerzett a hétvégén.
Nyikes Zoltán 2024. március 11., hétfő 13:58
Varga remek csel után lőtt gólt. Fotó: facebook.com/ScSoroksar
Hudák Martin, Varga Zétény, Zsóri Dániel és Kovács Dávid is nagyszerű gólt szerzett a hétvégén.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. március 11., hétfő 13:58

A csakfoci.hu is beszámolt az NB II 24. fordulójának vasárnapi eredményeiről, a játéknapon pedig több szépségdíjas gól is született. A forduló egyik legszebb találata a pécsi Hudák Martin nevéhez fűződött, aki Majnovics Martin balról érkező beadását egy pattanás után mellre vette, majd félfordulattal, kapásból a kapu jobb sarkába lőtt a kapufa segítségével 12 méterről. A pécsiek ekkor ember- és gólhátrányban is voltak, ezzel egyenlítettek, majd később kettős emberhátrányban - plusz Mátyus Jánost is kiállították a kispadról - sikerült otthon tartaniuk egy pontot.

Szintén remek találatot jegyzett a mostani szezonban parádés formában lévő Varga Zétény, aki újabb győztes gólt jegyzett a Soroksárban. A Ferencvárostól kölcsönben lévő támadó óriási indítást kapott Kékesi Alexandertől, majd egy szép csellel becsapta védőjét és a kapus mellett a kapu közepébe helyezett. A 17 éves játékosnak ez volt a szezonbeli negyedik gólja.

Megszerezte szezonbeli első bajnoki gólját a Puskás-díjas Zsóri Dániel, aki a Nyíregyházának lőtt újabb szépségdíjas találatot. A 23 éves budafoki támadó ismét a specialitását húzta elő, azaz ollózva zörgette meg a hálót 14 méterről. Ezen a mérkőzésen pedig egy másik remek gól is született, Kovács Dávid ugyanis parádésan talált be kapásból, megszerezve ezzel a három pontot csapatának.

Zsóri gólja 0:37-től, Kovácsé 0:46-tól

Olvastad már?
Légiósok: Csak a 88. percben állt be a magyar válogatott játékos, de ez is elég volt egy gólpasszhoz - videó
Bolla Bendegúz a negyedik gólpasszát jegyezte a mostani bajnoki kiírásban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz