Waltner: "Egy ilyen tizenegyest? Hol van a következetesség?" - így látták az edzők

Waltner Róbert a Ferencváros ellen a 92. percben elveszített mérkőzés után is elégedett csapatával, míg Huszti Szabolcs szerint a Fehérvár játékosai csak vánszorogtak a pályán.
Privacsek András 2022. november 9., szerda 22:54
Waltner Róbert a Ferencváros ellen a 92. percben elveszített mérkőzés után is elégedett csapatával, míg Huszti Szabolcs szerint a Fehérvár játékosai csak vánszorogtak a pályán.
Szerző: Privacsek András 2022. november 9., szerda 22:54

Ferencváros - Paks 3-2

Sztanyislzav Csercseszov (Ferencváros): - Az bármikor benne van a pakliban, hogy egy csapat ilyen fordulatos meccset játszik. Tudtuk, hogy a Paks mire képes, tisztában voltunk azzal is, hogy ellenünk mindenki a maximumot nyújtja. 39 nap alatt ez volt a 12. mérkőzésünk, ez egy hosszú sorozat, nehéz közben végig frissnek maradni. A félidőben is azt mondtam a fiúknak, hogy a kapott gólok ellenére helyt kell állnunk a folytatásban is, nem szabad több gólt kapnunk, fordítanunk kell. Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernünk az utolsó hazai mérkőzést- Igazán érdekes félévet tudhatunk magunk mögött, viszont még nincs vége, vár még ránk egy utolsó, idegenbeli meccs, ami szintén nehéz lesz – tette hozzá kérdésre válaszolva. Az épp elég büntetés Ryan Mmaee számára, hogy nem játszhat az utolsó mérkőzésen. Nem tudom, hogy mi áll a szerződésében, hogy a csapat ezt hogyan kezeli, de mint mindent, ezt a helyzetet is nyugodtan kell átbeszélnünk. (fradi.hu)

Waltner Róbert (Paks): - Igazából dicséret illeti a fiúkat annak ellenére, hogy itt kikaptunk. Az nagyon fájó, hogy az utolsó percben. De például ott volt Hahnnak a helyzete, amelyet Dibusz a pipából tolt ki, nem véletlen, hogy válogatott kapus. Aztán volt egy ziccer, lábbal védett, pedig szépen becselezte magát, szóval, volt helyzetünk. Jól is védekeztünk. Hiába kaptunk három gólt. Az első gólnál Szabó Jani belehibázott, a második gól (Ryan Mmaee büntetője) meg idegesítő. Egy ilyen tizenegyest? Lehet, hogy hozzáért, de hol van a következetesség? Mi elmegyünk Zalaegerszegre, van két VAR-szituáció, hogy a beadásnál belekönyökölnek Papp Kristóf arcába, az mehet tovább. Utána Papp Kristóf átveszi a labdát, és igaz, hogy nincs nagy fault, ahogyan ez sem volt nagy. Odaböknek neki, megnézik a VAR-ral, és mehet tovább a játék. Igazságtalan, mert ha nincs ez a tizenegyes, akkor más a meccs, lehet, hogy most szerzünk egy pontot.

A Fradi úgyis bajnok lesz, a három pont vagy az egy pont nélkül is. De nekünk egy ilyen pont, amiért mindent megtettünk, csúsztak, másztak, próbáltunk támadni, új felállásban játszottunk…

- Én büszke vagyok a fiúkra. Csak legyen következetesség, edzőként én is megpróbálok az lenni. Ha az egyik pályán rápattan a labda a kézre és befújják, akkor az a másik pályán is legyen tizenegyes. Nem szoktam ezzel foglalkozni, de mintha más szabályok lennének. Ha ez most tizenegyes is volt, nekünk is volt már hasonló szituációnk másik pályán, azt miért nem adják meg? Gratulálok a Fradinak, szerencséjük volt, mert ez szerencse az utolsó percben. Tele vannak jó játékosokkal, tudtak cserélni nem tudom hányat, nekünk meg van hét vagy nyolc sérültünk. De ez is mutatja: nekünk ilyen gondjaink vannak, a fiúk meg így teljesítenek, le a kalappal. Szomorú vagyok a vereség miatt, de ezzel a hozzáállással, mentalitással ki lehet kapni, hogy idegenben két gólt tudunk szerezni. A rosszban is van valami jó. (M4 Sport)

DVSC - Mezőkövesd 1-0

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Nagyon nehéz, stresszes meccs volt, amely a végén jól végződött. Február óta ez az első eset, hogy a Loki 2 bajnokit nyer egymás után, ennek nagyon örülök, s annak is, hogy ismét nem kaptunk gólt. A játékosok sok energiát fektettek a mérkőzésbe, és sikerült legyőzniük a fáradtságot. (dvsc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Gratulálunk a Debrecennek. Kiegyenlített mérkőzés volt, ahol egyenlő erők csaptak össze. A játékelemekben kiegyenlített volt a mérkőzés, ebből kifolyólag a döntetlen reálisabb lett volna, de benne van a futballban, hogy egy ilyen momentum eldönti a meccset. Próbálunk felemelt fejjel tovább dolgozni. (mezokovesdzsory.hu)

Újpest - MOL Fehérvár FC 2-1

Milos Kruscic (Újpest): - Gratulálok Huszti Szabolcs munkájához, aki szerintem rövid idő alatt a mai vereség ellenére is jó munkát végez Fehérváron, köszönöm neki az elismerő szavakat. A Vidi egy nappal kevesebbet készülhetett, talán emiatt is fáradtabban mozogtak. Az első félidőben domináltunk, nagyon komoly mezőnyfölényt alakítottunk ki. De szerintem korábban is jól játszottunk, támadószellemben, de nem jöttek az eredmények. Emiatt a legutóbbi meccs után leültem a játékosokkal, elmondtam, hogy nagyon jó srácok, jól dolgoznak, de változtatni kell valamin. Jobban kell küzdeni és harcolni a pályán. Úgy látom, ennek megvolt az eredménye, mert tényleg minden egyes labdáért megharcolt minden labdarúgó lilában. Büszkék lehetünk a mai teljesítményünkre. Legyünk reálisak, mi vagyunk talán a legfiatalabb csapat a ligában, nagy változások voltak az öltözőben, ennek voltak nyomai. Jobban játszunk szerintem mint korábban, de a rutintalanság néha még az eredményességbe került, azonban az ilyen győzelmekkel majd jönni fog a tapasztalat és az önbizalom is. (molfehervarfc.hu)

Huszti Szabolcs (Fehérvár): - Nem erre a játékra számítottam a vasárnapi meccs után. Ma csak egy csapatot láttam a pályán, az Újpestet, főleg az első játékrészben. Ha akkor kapunk négy gólt, nem mondhattunk volna egy szót sem. Nagy változásoknak kell történnie a MOL Fehérvárnál. Tudom, hogy értékelnem kéne a mai találkozót, de ez a teljesítmény sajnos értékelhetetlen. Egy-egy jó játék után mindig lehet reménykedni, vasárnap én is elégedett voltam, erre ma megint ott vagyunk, hogy lehetett volna négy-öt gól különbség is a két csapat között.

Azt el kell mondanom őszintén, hogy a tegnapi edzést előbb befejeztük, mert nem voltam elégedett a dolgokkal, nem volt meg a fókusz, sajnos ezt láttam vissza ma is.

Az, hogy vánszorgunk meccs közben a pályán, az elfogadhatatlan. (molfehervarfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz