Megszólalt a Puskás-Vidi balhé egyik főszereplője: "A kispadról jöttek a provokációk, rosszul reagáltam"

Anel Hadzic szerint voltak ugyan provokációk a Puskás Akadémia-MOL Vidi FC bajnoki (2-1) lefújását követően, amelyekre ő maga rosszul reagált, de lezártnak érzi már az ügyet a Vidi bosnyák válogatott középpályása.
Dudás Gábor 2018. szeptember 17., hétfő 9:44
Anel Hadzic szerint voltak ugyan provokációk a Puskás Akadémia-MOL Vidi FC bajnoki (2-1) lefújását követően, amelyekre ő maga rosszul reagált, de lezártnak érzi már az ügyet a Vidi bosnyák válogatott középpályása.
Szerző: Dudás Gábor 2018. szeptember 17., hétfő 9:44

Ahogy arról már már beszámoltunk, komoly botrányba fulladt szombat este a Puskás Akadémia-MOL Vidi FC (2-1) bajnoki: a lefújás után elszabadultak az indulatok a Pancho Arénában, dulakodás támadt a kispadoknál és a hazaiak vezetőedzője, Benczés Miklós is földre került.

Többeknek Varga Józseffel támadt konfliktusa - a magyar középpályás elmondása szerint a fehérváriaktól való búcsúja nem sikerült makulátlanra, ennek adott hangot a meccs végén.

"A meccs végéig meg tudtam tartani a hidegvéremet, nem ültem fel a provokációnak, az pedig ösztönös reakció, ha látom, hogy támadják a csapatomat, akkor védem a sajátomat. Ez nem a Vidi szurkolói ellen vagy volt csapattársaim ellen irányult, hanem bizonyos emberek ellen" - fogalmazott Varga.

Anel Hadzic ugyancsak provokációról beszélt, csak épp a másik oldalon. A bosnyák légiós az M4 Sport "Góóól2" c. műsorában nyilatkozott a minden bizonnyal a fegyelmi testület előtt folytatódó esetről.

- Érzelmek voltak a pályán, kis provokációk, nem történt igazán semmi, rendeződött a dolog. Én semmit nem csináltam, csak reagáltam, talán másképpen kellett volna válaszolnom. De a kispadról jöttek a provokációk, rosszul reagáltam, másképp kellett volna kezelnem a helyzetet. Olyan országból jövök, ahol az érzelmek nagyon jelen vannak a futballban is, elég elkeserítő volt a vereség is, ott voltak a provokációk is...de részemről le van zárva ez az ügy. Az érzelmek hozzátartoznak a focihoz, ha nem így lenne, akkor az nem foci, hanem színház volna - mondta Hadzic.

A jelenet végén több játékos, elsőként a leginkább feldúltnak tűnő - és Benczést is a földre vivő - Marko Scepovic is az öltözőfolyosó felé vette az irányt, méghozzá nagy sebességgel.

- Mondom: érzelmek. Befutottunk, aztán mindkét csapat ment az öltözőjébe. Ezzel le is zárult a dolog, semmi más nem történt - tette hozzá Hadzic.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz