FRISS TABELLA: ÍGY ÁLL AZ NB I

Mint ismeretes, a Puskás Akadémia hazai pályán 2-1-re legyőzte a címvédő MOL Vidi FC-t, így megszerezte Benczés Miklós csapata a szezonbeli első győzelmét az NB I 8. fordulójában. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a fehérváriak a 102. (!!!) percben büntetőből egyenlíthettek volna, de Marko Scepovic tizijét Danilovic kivédte.

A találkozón a játékvezető, Szőts Gergely kilenc percet hosszabbított és a ráadás utolsó pillanatiban egy kezezést követően jogosnak tűnő 11-est ítélt a Vidi javára. A 11-est percekig nem lehetett elvégezni, mert a felcsútiak vitatták az ítéletet, illetve a két csapat játékosait kellett csitítani. A 11-es aztán kimaradt, és a lefújás után nem sokkal elszabadultak az indulatok a pályán.

Kihagyott 11-es és balhé a Puskás–Vidi végén

Dráma és balhé a Puskás–Vidi (2–1) végén. 😠😯😠😯😠A vendégek 112. percben kihagyott 11-ese után óriási tömegjelenet alakult ki: Hadzic a felcsúti kispaddal veszett össze, a békítő Benczés Miklós a földre került, Scepovic az öltözőig üldözte Varga Józsefet.

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 15., szombat

 

Az M4 Sport felvételén jól látható, hogy Armin Hozic – eddig ismeretlen okból kifolyólag – odament a Puskás Akadémia kispadjához és elkezdett veszekedni a felcsútiakkal. A magáról megfeledkező 23 éves játékost Szőts Gergely játékvezetői stábjának, csapattársának Danko Lazovicsnak, valamint a felcsúti rendezőknek kellett elvezetni a hazai kispadtól.

Csakhogy nem csitultak a kedélyek a Pancho Arénában, hiszen Marko Scepovics nekiment Varga Józsefnek. A Vidi légiósát a Puskás Akadémia trénere, Benczés Miklós próbálta meg derékon ragadva megfékezni, hogy ne csináljon nagyobb bajt, de sikertelenül, mivel az edző földre került. A második balhét kirobbantó Scepovics pillanatokkal később pedig hatalmas sprintet levágva eltűnt a játékoskijáróban, ahogy az összes többi 22 játékos.

Az esetnek nyilvánvalóan lesznek következményei, hiszen mindez a játékvezetők és a televíziós kamerák előtt zajlott.

NB I: A 102. percben bukta el a döntetlent a Vidi, kiütés Kisvárdán, nyert a Paks – eredmények, tabella