Három távozót jelentettek be Újpesten: A román élvonalba is igazolt egy játékos

A román élvonal egyedüli székelyföldi csapata, a Sepsi OSK bejelentette első téli igazolását, Kovács Lóránt Újpestről érkezett.
Dudás Gábor 2020. január 6., hétfő 11:57
A román élvonal egyedüli székelyföldi csapata, a Sepsi OSK bejelentette első téli igazolását, Kovács Lóránt Újpestről érkezett.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 6., hétfő 11:57

A 26 éves, marosvásárhelyi születésű Kovács Lóránt egy éve, nagy reményekkel igazolt Szombathelyről Újpestre, de végül nem tudott alapemberré válni a liláknál. A középpályás azóta összesen csak nyolc NB I-es találkozón lépett pályára, legutóbb augusztus végén, ebben az idényben pedig mindössze 3 találkozón, 117 perc erejéig kapott lehetőséget Nebojsa Vignjevic vezetőedzőtől.

A futballista immáron hivatalosan is távozott Újpestről, a Sepsi OSK bejelentette leigazolását és azt, hogy két és fél éves szerződést kötöttek a játékossal. Akinek nem lesz ismeretlen a román klubfutball, hiszen 46 első- és másodosztályú, illetve román kupatalálkozó áll már a háta mögött még a kolozsvári Universitatea Cluj játékosaként.

A sepsiszentgyörgyi gárda 22 fordulót követően a 8. helyen áll a román bajnokságban, szereplését február elsején, a Hermannstadt otthonában folytatja majd.

FRISSÍTÉS: Az Újpest is bejelentette Kovács Lóránt távozását, de további két játékos eligazolásáról is hírt adott az ujpestfc.hu. Mészáros Karol is távozik Újpestiről - a támadó középpályás az idény során háromszor lépett csereként pályára az OTP Bank Liga idei kiírásában, a Magyar Kupában pedig egyszer szerepelt. Fadgyas Tamás, a lilák eddigi harmadik számú kapusa pedig Nyíregyházán folytatja pályafutását.

Olvastad már?
Már hivatalos: Elhagyja az Újpestet a klub egyik legrégebbi játékosa is
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Kazahsztánba igazol Bojan Sankovic, aki mintegy hét év után hagyja el az Újpestet.
Elolvasom

https://www.facebook.com/osksepsi/photos/a.442530559198821/2653215568130298/?type=3&theater

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz